Herning Blue Fox er ved at have godt styr på danskerstammen til næste sæson. Således kan vi i dag offentliggøre yderligere 2 spillere, som skrev tidligere i foråret med Byens Rødder for de næste to sæsoner.

Og den første er et rigtigt kendt Herning navn der efterhånden er ved at udvikle sig til en rigtig publikumsdarling. For Thomas Vilstrup Andersen har nemlig rødderne og hockeyhjertet godt plantet i den jyske muld ude på Kvik Hockey Arena og ikke mindst hos de blågule ishockeyfans.
Den 25-årige lynhurtige angriber indfrier forventningerne hver gang han hopper på isen, der er altid fuld fart på klingerne og så skeler han aldrig til sine ”blot” 171 cm, for der bliver altid tacklet færdigt på alle modstanderne. Dette faktum har gennem mere end 350 kampe for rævene gjort ham til en elsket spiller i Herning, hvor alle roser hans altid arbejdsomme og helhjertede indsats.

Sammen med Thomas følger angrebskollegaen Peter Eg Larsen. Den blot 20-årige herningensiske angriber med det velkendte ishockeynavn er i den grad en af fremtidens stjerner for Blue Fox mandskabet. Med en 2-årig aftale bliver der masser at bygge på for den tekniske forward, der har vist trænerteamet og sportschefen masser af eksempler på sin teknik og ikke mindst målfarlighed. Peter Eg Larsen spillede sidste sæson både sammen med Blue Fox mandskabet og lidt på Hernings U20- og 1. divisionshold. Sidstnævnte 2 hold viste han masser af prøver på hvad han kan med en masse point til følge.

Sportschef for Herning Blue Fox, Martin Struzinski ser frem til at følge begge spillere i den kommende sæson, og glæder sig over kontinuiteten med en 2-årig aftale.

”Der er mange brikker der er ved at falde på plads lige nu, i hvert fald i forhold til vores danskerstamme. Thomas har gennem mange sæsoner været en fantastisk spiller at have på sit hold. Han har spillet i alle 4 kæder, og løser altid den opgave han bliver stillet over for. Sidste sæson havde han en stor rolle i blandt andet vores undertalsspil, hvor vi gennem sæsonen var et af de bedst spillende hold. Det havde Thomas en stor rolle i”, fortæller sportschefen og fortsætter.

”Peter Larsen er en af de unge spillere der kommer til at være en stor del af fremtidens setup i Herning. Han har både prøvet sig af i udlandet, taget udviklingen med sig derfra. På U20 og 1. division viser han klart sine kompetencer, sit høje niveau og at han retmæssigt skal være en del af Metal Ligaen. Derfor er vi også glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Peter, som kommer til at udvikle sig mere og mere under trænerteamet med Ben Cooper i spidsen. Det er helt klart en spiller som jeg forventer mig meget af”, slutter Martin Struzinski.


Herning Blue Fox sender sæsonkort på abonnement til uhørt billig pris 2 defensive brikker på plads i Blue Fox forsvaret