Nu går der ikke lang tid før isen igen gløder på Kvik Hockey Arena, og vi glæder os til at se Jer alle igen herude. Som det er blevet Jer alle bekendt har regeringen besluttet, at det igen er muligt at lukke flere tilskuere ind til kampene i bl.a. Metal Ligaen.
Men muligheden sker naturligvis også på baggrund af, at der tages højde for en række restriktioner, som også har en betydning for dig der plejer at se Blue Fox’ hjemmekampe på Kvik Hockey Arena.

4 zoner på Kvik Hockey Arena
Kvik Hockey Arena opdeles i sektioner/zoner, hvor der i hver sektion må være maksimalt 500 tilskuere. Alle sektioner skal have egen ind- og udgang, salgsboder og toiletter. Det er ikke tilladt at krydse sektionerne, og der vil være en klar afmærkning af, hvilken sektion du må opholde dig i til kampene, ligesom vores servicepersonale naturligvis også vil være dig behjælpelig såfremt du måtte have spørgsmål. Vær derfor MEGET opmærksom på, hvilken indgang der står på dit kort eller din billet

Unlimited Hockey Abonnenter er sikret en plads
Lige nu arbejder vi på højtryk for at blive klar, og vi ved fortsat ikke præcis hvor mange tilskuere vi kommer til at kunne lukke ind. Ét er dog sikkert, er du Unlimited Hockey Abonnent er du sikret en plads på Kvik Hockey Arena!
Om der bliver sat billetter til salg online til sæsonens kampe vides ikke i skrivende stund og kan fremadrettet være noget der bliver taget stilling til fra kamp til kamp. Dog ved vi allerede nu, at der IKKE bliver sat billetter til salg online til selve åbningskampen mod SønderjyskE fredag den 18. september. Det er således kun med et abonnement, at du kan være sikker på adgang.

Dit ”Corona sæsonkort” findes her
Alle tilskuere skal sidde ned så længe corona-restriktionerne er gældende. Der er opstillet nummererede stole på alle ståpladser og alle sæsonkortholdere vil få nye pladser midlertidigt – uanset om du har en stå- eller siddeplads. Der skal være 1 sæde imellem alle tilskuere medmindre man er nærkontakt. Denne øvelse er allerede lavet for alle sæsonkortholdere, og i skrivende stund arbejdes der med at lave den mest optimale seating.
Din nye midlertidige plads vil automatisk komme frem i din metalligaen app, som et nyt sæsonkort når den er lavet. Du skal derfor ikke foretage dig noget. Når alle restriktionerne ikke længere er gældende, har vi gemt din nuværende ønskede plads, og alt vil gå tilbage til ”det gamle” helt automatisk.

Udlån af kort
Du må låne dit kort ud, men husk nu, at såfremt du har mere end et sammenhængende kort, og evt. er blevet sat med nogle andre nærkontakter, så bliver låneren af dit kort automatisk en del af nærkontakterne.

Smittesporingsskema
Når du har dit sæsonkort i metalligaen app’en, så behøver du ikke udfylde et smittesporingsskema, vi fanger de nødvendige oplysninger om dig ved indscanningen. Låner du kortet ud til nogen og de ikke bruger app’en så SKAL der udfyldes et smittesporingsskema, som afleveres ved indgangen. Lånerne kan dog løse det ved selv at downloade app’en, så du kan låne din plads videre til deres app bruger. Skemaet kan hentes på bluefox.dk under fanen "ARENA".

Kom i god tid og hold afstand
Dørene til Kvik Hockey Arena åbner først 1 time før kampen. Du er velkommen allerede her, men husk at du skal være siddende, når du kommer og efter du har foretaget eventuelle køb. Vi har fået lavet et nyt flot intro show, og den starter ca. 14 minutter før kampstart. Vi håber i alle vil være med fra start, så kom også i god tid, så du undgår at skabe kø. Med gældende restriktioner er der INGEN indscanning der bliver forceret og der SKAL holdes afstand, så sørg for IKKE at komme lige før kampstart.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til Danmarks suverænt fedeste vintersport – ishockeysæsonen er over – Metal Ligaen starter på fredag den 18. september og kl. 19.30 er der faceoff. Vi er klar – ARE YOU READY?


Ventetiden er forbi – Metal Ligaen er tilbage Frederikshavn slog Herning i overtid