Blue Fox defensiven er så småt ved at tage form med 2 underskrifter mere af den defensive karakter. Hårdt arbejde og flid lønner sig i den forbindelse altid, og så er der altid plads til et comeback.

Bag den sidste lidt kryptiske sætning gemmer sig blandt andet signaturen fra 21-årige Jakob Jessen, der før slutningen på sidste sæson skrev under på en aftale gældende for de 2 kommende sæsoner. Den herningensiske forsvarsspiller kan efter sommeren således starte sin 6. sæson for Byens Rødder. Og med 135 kampe i bagagen, så er det en ung og Metal Liga erfaren spiller, der for alvor tog et kæmpe spring i den foregående sæson.

”Jakob tog alle med storm i sidste sæson. Han tog virkelig et kæmpemæssigt udviklende spring under Ben Cooper, så det er med stor glæde at Jakob har skrevet for 2 sæsoner med os”, fortæller sportschef Martin Struzinski og fortsætter. ”Vi forventer at han kan fortsætte den positive udvikling, hvilket ikke gør mig i tvivl om, at Jakob så vil blive en vigtig etableret Metal Liga spiller for os forhåbentligt i mange år frem”.

Jakob Jessen får selskab i forsvaret af sidste sæsons comeback Bjørn Uldall, som igen finder plads i boksen hos Herning Blue Fox og Metal Ligaen. Den 26-årige forsvarsspiller stødte til resten af rævene op mod slutspillet, hvor bysbarnet nåede at spille 3 kampe inden Corona krisen satte en stopper for sæsonen. Her viste Uldall at talent sjældent forgår og gled hurtigt ind i spillet sammen med resten af det stærke Blue Fox mandskab. Det udmøntede sig straks i en kontrakt, som vi her et par måneder senere med glæde kan offentliggøre.

I Bjørns karrieres højdepunkt, tog han et kæmpespring fra Blue Fox op på det danske landshold, og var også en del af VM truppen 2014-15. Men herfra ramte uheldet lidt den skøjtestærke herningenser der blev ramt af skader, hvilket har sat Bjørns professionelle ishockeykarriere på standby.

Nu er han imidlertid tilbage i defensiven hos blårævene, og det er en særdeles spændende spiller, som sportschef Struzinski har mønstret. ”Bjørn har været én af sin årgangs største back-talenter. Han er ekstremt skøjtestærk og har en stor spilforståelse. Der er ingen tvivl om, at en Bjørn Uldall i form og fit for fight vil kunne bidrage på et meget højt plan i vores defensiv. Den form er jeg helt tryg ved at cheftræner Cooper kan hjælpe ham med, og så vil Bjørn uden tvivl blive et af de helt store comebacks for Herning Blue Fox til den kommende sæson”, fortæller Martin Struzinski (sportschef).

Bjørn Uldall kommer med 181 Metal Liga kampe og 22 landskampe i benene. I sin første hele sæson for Blue Fox tilbage i 2012-13 blev han kåret til årets rookie i ligaen og samtidig blev han som U20 landsholdsspiller kåret til den bedste forsvarsspiller til U20 verdensmesterskaberne. Det vidner lidt om talentet, og sidenhen har han så jagtet guldmedaljer med Blue Fox og undervejs Hernings 1. division. Nu er han tilbage i hvad vi tror bliver et fantastisk comeback for Bjørn Uldall og ikke mindst Herning Blue Fox.


Publikumsdarling og shooting star forlænger med Blue Fox 2 underskrifter fuldender målmandsteamet