Seks hjemmekampe i træk i slutningen af 2019. Derefter fem udekampe i træk, hvor af fire af dem har været spillet her i 2020. Fredag er det så endelig tid til også at få nytåret skudt ind på Kvik Hockey Arena, når Blue Fox tager imod Rødovre Mighty Bulls. Face off er kl. 19.30.

Som Blue Fox fan er det næsten kun vejret man kan være utilfreds med for tiden. For inde på isen er alt, næsten alt i hvert fald fryd og gammen. Blue Fox virker ustoppelige for tiden. Vi er igen hoppet op på tredjepladsen, og vi er Metal Ligaens mest formstærke hold. Vi har vundet de seneste fem kampe i træk, alle på udebane, med 14 ud af 15 mulige point, og en målscorer på 22-9. Vi er bundsolide i boxplay. Vi er ganske godt med i powerplay, og så arbejder alle spillerne fra start til slut.

Trænerteamet har fundet nogle kæder som fungere rigtig godt, og som løser deres opgaver. De to første formationer laver masser af mål, mens de to sidste forhindrer modstanderne i at lave mål på en velspillende Simon Nielsen. Eneste minus er skaderne til Morten Poulsen, Brodie Dupont og Jan Dalecky. Det er noget der tester vores bredde, og som selvfølgelig gør os ekstra sårbare overfor flere skader. Positivt er det selvfølgelig, at det betyder mere spilletid til de unge spillere. Den eneste måde de kan udvikle sig på, er at spille, så lige nu bygger vi også på fremtidens fundament i Blue Fox.

Vi er stærke for tiden, og leverer det ene gode resultat efter det andet. Så nu gælder det om at holde snuden i sporet, og ikke dumme os. Flere flotte sejre i træk på udebane, må ikke få os til at tro at vi kan gå på vandet, bare fordi vi nu er på hjemmebane. Vi skal være klar fra start, være fokuseret, og udvise respekt overfor Rødovre. De er ikke på toppen for tiden, men sløser vi, kan der hurtigt blive smidt unødvendige point.  

Rødovre har haft en svær sæson, som til tider har været tæt på at blive ødelagt af skader. Lige for tiden ser det dog okay ud, og de kan stille med en ganske fin trup. Men den store udskiftning har naturligvis haft indflydelse på sæsonen, hvor de efterhånden er blevet isoleret på ottendepladsen. Her har de stadigvæk 22 point ned til Odense, men nu også 11 point op til Herlev.

Rødovre svinger meget i deres præstationer. Så vinder de hjemme over Aalborg, for derefter at tabe til Odense. Her i 2020 har de tabt til Odense to gange, men de har også besejret SønderjyskE og Esbjerg. Rødovre kan man aldrig undervurdere, og mon ikke de kommer med masser af skøjteløb, og benhårdt arbejde som vi kender dem så godt for.

Rødovre vandt sæsonens to første opgør med 3-0. Blue Fox har så vundet de seneste to. Først med 4-3 I Rødovre, og seneste med knusende sikre 8-0 hjemme på Kvik Hockey Arena.

Første hjemmekamp i det nye år, og et brandvarmt Blue Fox mandskab jagter den sjette sejr i træk, flere point og andenpladsen.

Pucken smides fredag kl. 19.30 på Kvik Hockey Arena

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Weichel: Alle kender rollerne på holdet lige nu Herning sejrede uden problemer i Granly Hockey Arena