I sommeren 2020 kunne Herning Blue Fox glæde sig over comebacket fra én af byens helt store talenter. Bjørn Uldall var klar til at give den et forsøg mere, og dermed blev Hernings defensiv begavet med stærkt teknisk skøjteløb og en rolig defensiv og offensiv stor spilforståelse – såfremt Bjørn kunne finde tilbage til fordums form vel at mærke.

Og langt hen ad vejen så det også ud som om, at isen var banet for den tekniske back, og at comebacket skulle blive en succes og endegyldigt have været den helt rigtige beslutning fra Bjørn Uldall.
Men med 14 kampe i bagagen i indeværende sæson, og med 5 kampe til 200-kamps jubilæet hos blårævene må Bjørn nu efter en skade definitivt indstille karrieren og dermed slutter ishockey eventyret.

Hos Herning Blue Fox skal der lyde en stor tak til Bjørn for hans indsats i Blue Fox trøjen gennem mange sæsoner. Det er naturligvis utroligt trist når man ikke selv sætter en slutdato på sin karriere, og trods forsøg af flere omgange, må både Blue Fox og Bjørn nu sande, at det ikke kommer til at lykkedes. Bjørn kommer fortsat sæsonen ud til at hjælpe holdet i anden sammenhæng.

Sammen med Bjørns karrierestop har de fleste af Jer nok også set, at vi har besluttet os for ikke at forlænge låneaftalen med svenske Pontus Netterberg. Også Pontus får en stor tak samt held og lykke med på vejen.

Sportschef Martin Struzinski vender derfor igen blikket mod transfermarkedet, for at kigge på muligheden for at styrke et stærkt skades- og sygdomsplaget Blue Fox mandskab frem mod den sidste del af grundspillet og det kommende slutspil.
På trods af karrierestop, endte låneaftaler, skader og Corona, så er der trods alt også lidt lyspunkter, da der for Hernings kaptajn Daniel K. Nielsen og tilbagevendte Mads Christensen er lys at spore. Vi håber inden længe at de er 100% fit for fight igen, og er klar til at trække trøje nummer 18 og 21 over hovedet, og sammen med resten af blårævene se frem mod et stabilt og stærkt ishockeyforår.


Blue Fox er tilbage igen Ishockeyfans er bare noget helt specielt