De sidste detaljer er faldet på plads, og der ligger nu et program klar, til at sikre Byens Rødder fra Herning Blue Fox den mest optimale optakt til den kommende sæson i Metal Ligaen.

Det bliver til en masse spændende kampe, hvor både spillerne og formen skal findes mod nogle fantastiske modstandere. Fredag den 21. august bliver første kamp, hvor Esbjerg byder indenfor og herefter venter der 2 kampe på Kvik Hockey Arena, hvor først SønderjyskE og siden Frederikshavn gæster det midtjyske.

Herefter venter – formentligt – en fantastisk tur til Norge, hvor Kristiansand er byen der lægger arena til en 4-holdsturnering, hvor første opgør er mod topklubben Storhamar. Vinderen af det opgør skal dagen efter møde en Sarpsborg eller Stavanger Oilers, som jo har Herning legenden Todd Bjorkstrand ved roret. Turneringen i Norge og ikke mindst Hernings deltagelse afhænger naturligvis af den umiddelbare situation, hvor Corona pandemien i skrivende stund har gjort Midtjylland til rød zone ift. indrejse i Norge. Vi efterkommer naturligvis de givne retningslinjer, men følger situationen tæt og ikke mindst den aktuelle situation i Herning.

Blue Fox slutter af med en udekamp i Frederikshavn, hvor den sidste form skal pudses af inden det går løs i Metal Ligaen den 18. september.

Adgang til træningskampene følger de givne retningslinjer. Vi følger situationen i Danmark tæt over den næste tid, og vil komme med mere information, når vi kommer tættere på vores 2 hjemmekampe.

Træningskampe 2020
Fredag den 21 august - Esbjerg Energy vs. Herning Blue Fox kl. 19.00
Tirsdag den 25 august - Herning Blue Fox vs. SønderjyskE kl. 19.00
Fredag den 28 august - Herning Blue Fox vs. Frederikshavn Whitehawks kl. 19.00
Fredag den 4 september - Storhammer vs. Herning Blue Fox kl. 20.15
Lørdag den 5 september - Stavanger/Sarpsborg vs. Herning Blue Fox
Fredag den 11 september - Frederikshavn Whitehawks vs. Herning Blue Fox kl. 19.00


Corona foranstaltninger - Tilskuere, træningskampe i Metal Ligaen PODCAST: Lyt til Herning-træner Ben Cooper på TSN