Det langvarige fundament for Herning Blue Fox er der i disse dage blevet bygget yderligere på med underskriften fra 3 af Herning klubbens lovende talenter.

Sports- og talentchef Martin Struzinski, har føjet 3 nye navne til holdkortet for den kommende sæson. Alle 3 hører til Herning Ishockey Klubs talentudvikling, og tager nu det næste skridt mod en tilværelse i professionel ishockey.
Netop skridtet fra juniorhockey til Metal Ligaen er skelsættende for mange ungdomsspillere, men de har alle haft noget tid til at øve sig, da de i den netop overståede sæson fik masser af spilletid og mod på seniorhockey hos Blue Fox. Det betyder også at overgangen bliver mindre end ellers for de nye håbefulde.

Blue Fox har skrevet kontrakt med Andreas Sørensen, der specielt i den første halvdel af grundspillet sidste sæson fik masser af spilletid. Her opnåede forsvarsspilleren 10 kampe i defensiven, og med sine blot 19 år bliver det spændende at følge hans rejse.

I modsatte ende får han følgeskab af sine velkendte holdkammerater Simon Schleicher og Lukas Bang. Begge spillere opnåede ligeledes masser af kampe med Blue Fox mandskabet, og fik på den måde lov at snuse til farten, systemerne og det de kan se frem mod fra nu af.

18-årige Simon Schleicher viste rigtigt fine eksempler på sit fremadrettede spil og sit hårde arbejde i begge ender af banen. 19 kampe var han på holdkortet for rævene, så han har et rigtigt godt og indgående kendskab til hvad der kræves fra og med sæsonen 2020/21.

Angrebskollegaen Lukas Bang følger også med i det fremadrettede spil. Den kun 17-årige spiller fik 16 kampe i den navyblå trøje, og her fik han sat et solidt fysisk aftryk hos Sports- og talentchefen. Uden tvivl en fin kompetence at besidde sammen med en høj arbejdsmoral.

I disse tider hvor alt er så usikkert, så er det med stor glæde, at vi kan se lyst på fremtiden med disse ungdomskontrakter på plads. Og vel at mærke med spillere der allerede har fået lov at snuse en del til Metal Ligaen og de udfordringer den kommer til at byde på i forhold til deres videre udvikling.


Ny støttepakke lanceret - få gratis hue eller halstørklæde KØB EN STØTTEBILLET, FOR HERNING - FOR HOLDET - FOR EVIGT