Tirsdag venter der en ny svær og vigtig kamp for Blue Fox, når de besøger skøjtehallen i Hørsholm. Her venter mestrene fra Rungsted, som i den grad også skal bruge de tre point. Pucken smides kl. 19.00.

To sejre i træk har sendt Blue Fox tilbage på rette spor, og tilbage på andenpladsen, med tre runder tilbage. Tirsdag venter der en kamp mod Rungsted, som kan få afgørende betydning for stillingen. Blue Fox vil med en sejr sætte både Rungsted og Frederikshavn ud af spillet om andenpladsen, og dermed gøre det til et to-mands-race mod SønderjyskE. Søndagens runde hvor Blue Fox sad over, tabte SønderjyskE hjemme til Aalborg. Det betyder at Blue Fox er tre point foran, og da Blue Fox er bedst indbyrdes, så skal SønderjyskE hente fire point i de sidste tre runder. Tirsdag får SønderjyskE besøg af formsvage Rødovre.

Ligesom Blue Fox kan sætte nogle hold af, så kan det også blive åbnet totalt op igen hvis resultaterne går den modsatte vej. Blue Fox har i de sidste to kampe Herlev og Aalborg på hjemmebane, så det er ikke noget nemt program der ligger og venter. Derfor er kampen mod Rungsted rigtig vigtig.

Blue Fox har altså vundet deres seneste to kampe med samlet 8-2. Kampe mod Rødovre og Odense er kampe som det ofte forventes at Blue Fox vinder, men efter to nederlag i træk til SønderjyskE og Esbjerg, så var det utrolig vigtigt at det lykkes, også i ganske sikker stil. Nu gælder det så om at fortsætte, og også hæve niveauet. Både til kampen mod Rungsted, men så absolut også til de efterfølgende kampe.

Rungsteds regerende mestre har haft en svingende sæson. Men de råder over en stærk trup, og ligger og kæmper med om placeringerne i toppen. Efter 45 kampe ligger de med en målscorer på 0. Det er sjældent så langt inde i sæsonen. Rungsted kommer ind til kampen i ret god form. På det seneste er det kun blevet til et nederlag til Aalborg, mens både Rødovre, SønderjyskE og Herlev alle er blevet besejret.

Tre runder tilbage, og ikke ret meget er afgjort. Tirsdag kan der blive sat en del flere flueben, men der kan også ske det helt modsatte, nemlig at alt bare bliver åbnet endnu mere op. Pucken smides kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


Herning vandt i straffeslag efter tæt kamp i Rungsted 15 SKARPE SKUD: Billeder fra Odense-Herning