Hos Herning Blue Fox tegner der sig en rigtig stærk danskerstamme til den kommende sæson. Opstillingen har i dag fået endnu en særdeles stærk tilgang med underskriften fra herningensiske Patrick Madsen gældende for de næste 3 sæsoner.

Patrick Madsen, vender tilbage til Byens Rødder hos Herning Blue Fox, efter at have spillet en enkelt sæson i Frederikshavn. Her har han haft en forrygende sæson, hvor han både har tilspillet sig sit karrieremæssigt bedste pointsnit i grundspillet, ligesom han også i flere kampe bar C’et på brystet som synligt bevis på, at han var holdets kaptajn, et vidne om hans personlighed og det lederskab han bringer til et hold. Det blev også sæsonen hvor Patricks åbenlyse kvaliteter kom frem i spotlyset, hvilket landstræneren kvitterede med en udtagelse til landsholdets november samling.

Men rødderne er stærke hos den store erfarne back, som nu vender hjem til Herning igen i sit livs bedste form, hvor han er klar til at tage opstilling sammen med resten af sine holdkammerater. Og det er som sagt ikke ”bare en Herning spiller” der kommer hjem igen til det midtjyske. For med 459 kampe i den bedste danske liga og heraf de 411 af dem for netop Herning Blue Fox, kommer han med sine blot 27 år hjem med en massiv liga erfaring og ikke mindst fortsat en fantastisk alder til at udvikle sit spil.

Patrick der vel kan betegnes som en fuldvoksen forsvarsspiller med sine 196 cm og 103 kg, bliver således det syvende tilsnit til den midtjyske backlinje. Både det personlige og ikke mindst klubmæssige håb er, at han kan komme hjem og blive en vigtig grundsten til at bygge på mesterskabsstatistikkerne, hvor han jo indtil videre har vundet 2 med netop barndomsklubben Herning Blue Fox.

”Det er dejligt at have Patrick tilbage igen på holdet. Vi har i lang tid været enige om, at vi skulle finde frem til en løsning der gjorde, at Patrick igen kunne blive en del af Byens Rødder. Han har haft en rigtig god sæson, og vi er jo bekendt med de kvaliteter som han bringer med sig ind på holdet, og her har vi store forventninger til at han kommer med lederskab og ærgerrighed for at blive en del af den succes vi sluttede sæsonen af med” fortæller sportschef Martin Struzinski.


Sæsonkort på abonnement er et hit i Herning Herningdreng med fremtidsplaner vender hjem