Blue Fox skal igen i kamp, og denne gang på noget så sjældent som en mandag aften. Destinationen er Rødovre, hvor Mighty Bulls er klar til at tage imod. Pucken smides kl. 19.00.

Men stod lige og følte sig sådan okay sikker på en placering i top tre. Men to nederlag i træk, har i den grad åbnet det hele op igen. Seneste runde gav virkelig nyt liv, da både nummer to og tre, Blue Fox og SønderjyskE tabte, mens nummer fire, fem og seks, Frederikshavn, Rungsted og Esbjerg alle vandt. Et tæt grundspil blev lige pludselig noget tættere.

Blue Fox kan ikke være tilfredse med nederlaget hjemme til Esbjerg. Godt nok var Esbjerg i stærkeste opstilling, mens Blue Fox var uden Sean Flanagan og Cam Brace. Men det er ingen undskyldning. Der blev sløset for meget i begge ender. I play off er det ofte de små marginaler der afgør kampene, og det var ikke til at se fredag at play off er lige om hjørnet. To gange var Blue Fox foran, men begge gange blev føringen smidt hurtigt, og begge gange var det ved dårlige markeringer og beslutninger. Det var ikke godt nok.

Positivt er det dog at vi stadig spillede en tæt kamp, og kun var få minutter fra også at få point ud af det. Vi skabte masser af chancer, og vi ved jo at holdet godt ved hvordan man scorer mål. Så nu gælder det om at få tur i den igen. Vi spillede en utrolig disciplineret kamp, hvor vi ikke tog en eneste udvisning, hvilket absolut også er godkendt. Til kampen mod Rødovre vil Cam Brace igen være at finde i opstillingen, hvilket helt klart er en forstærkning af holdet.

Rødovre på udebane er altid en svær opgave, men kravet er alligevel tre point. Ganske enkelt fordi vi har mere brug for dem end Rødovre, og fordi vi ikke kan tåle tre nederlag i træk. Det er der ikke plads til i tabellen, men heller ikke mentalt, her så tæt på play off. Vi har på papiret et bedre hold, og det skal vi vise mandag. Vi har i de seneste par kampe mod Rødovre også haft rigtig fint styr på dem.

Rødovre har haft en rigtig svær sæson. Holdet er placeret på ottendepladsen, og har masser af luft både op og ned. De har sikret sig en plads i play off, hvilket var første målsætning, og hvilket også har udløst en kontant bonus til holdet. Men Rødovre har været udsat for intet mindre end et skadeshelved i denne sæson. Det er fuldstændig uhørt så mange skader de har haft, og det har selvfølgelig haft en indflydelse på deres placering. For Rødovre har uden tvivl et bedre hold, end hvad deres pointtal i tabellen siger på nuværende tidspunkt. Det er dog heldigvis ved at lysne, og flere af skaderne er ved at være tilbage igen. På trods af det skuffede de dog i deres seneste kamp. Ude mod Odense smed man en føring på 0-2, og tabte 3-2 efter overtid. Uden tvivl skuffende for Rødovre, også selvom det ene point endegyldigt sikrede Rødovre en plads i play off.

Vi nærmer os det det hele gælder om, nemlig play off. Mange hold har brug for point, og alle har brug for mentale sejre. Blue Fox har mandag brug for begge ting, og efter to nederlag i træk så er der intet at snakke om. Blue Fox SKAL have tre point med hjem, også selvom kampen bliver spillet på en svær udebane. Pucken smides kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Rødovre jubilæumsfest fes ud, Herning vandt sikkert 4-1 15 SKARPE SKUD: Billeder fra den jyske klassiker lige her