Søndag står Blue Fox over for en kæmpe opgave, når turen går til Aalborg, og et møde med Metal Ligaens tophold, og mest formstærke mandskab fra Aalborg Pirates. Pucken smides kl. 15.00.

Aalborg er bestemt et af de hold, som blårævene til denne sæson gerne vil kunne måle sig med, men ingen tvivl om, at det i dag kræver en mandfolkeindsats og lidt til...
Efter slutfløjt til fredagens kamp mod Esbjerg talte Blue Fox et mandefald på uhyrlige 12 spillere fra den faste kamptrup. Et decimeret mandskab viste vejen med hård fight og misundelsesværdig vilje mod topholdet fra Esbjerg. Netop den opskrift må danne fundamentet for kampen i eftermiddag, hvor vi med det yderste af kløerne vil kæmpe alt hvad vi kan for alle 3 point.

Aalborg er der ikke ret meget nyt at sige om. De spiller virkelig flot ishockey. De scorer en masse mål og vinder deres kampe. I fredags var de meget overraskende nede med 4-1 efter første periode ude mod Frederikshavn, men i de sidste 40 minutter så de sig ikke tilbage, og endte med at vinde kampen 7-4. Det betyder også at Aalborg har slået et hul i toppen af ligaen.

Vi glæder os til kampen i dag, muligheden for at kæmpe med om alle 3 point, og krydser alle fingre for, at de syge og skadede Blue Fox spillere hurtigst muligt er klar igen!

Husk at kampen kan streames på https://metalligaen.dk

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


Aalborg vandt som ventet klart over Herning STREAM: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox