Kære sponsorer, fans, frivillige og alle andre som har været en del af vores fantastiske rejse i sæsonen 2020, som desværre endte bedst som slutspillet skulle til at starte.

Sæsonen er slut! Alt var klappet og klart, og vi følte virkelig at vi stod overfor en sæson, hvor vi turde drømme og tænke stort. Vi stod stærkt og klar til det vi havde kæmpet for gennem hele grundspillet – mesterskabet var bestemt inden for rækkevidde! Samtidig har vi sjældent oplevet så stor en opbakning, som den I på den ene eller anden måde alle har givet os.

Men trods ærgrelsen, så er vores tanker hurtigt gået på den nye situation vi alle står overfor. Nu er det vigtigste at stå skulder om skulder i kampen mod Corona virussen, for at sikre alles ve og vel. Vores drømme er ikke slukket men blot udskudt, for nu i stedet at fokusere dér, hvor vi alle skal have vores fokus.

Midt i alle bekymringerne ser vi tilbage på mange gode oplevelser i sæsonens løb, og vi glæder os over alles forståelse for den svære beslutning vi og resten af ishockey Danmark har måttet træffe. Det er en beslutning med Jeres fantastiske opbakning i ryggen, og et håb om, at vi med samme store opbakning kan se frem mod lysere tider til den kommende sæson.

Fra alle os hos Herning Blue Fox: Bestyrelsen, administrationen, spillerne, trænerteamet og holdet bag, vil vi gerne sende Jer alle en stor og hjertefølt tak for opbakningen gennem sæsonen. Den har været guld værd, og vi håber, at du – ligesom os – også er klar, når vi efter sommeren igen byder på fart, spænding og masser af action på Kvik Hockey Arena. Vi står alle sammen, både nu hvor vi skal bekæmpe Corona virussen, og til den nye sæson, når vi sammen går efter det Danske Mesterskab i Metal Ligaen 2021.

BYENS RØDDER – MIDTJYSK VILJE!

Sportslige hilsner fra

Bestyrelsesformand Claus F Sørensen
& Direktør Torben Skovsgaard


Herningensisk pointlegende takker af Metal Liga-sæsonen 2019/20 afsluttes øjeblikkeligt