Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne. 

Herning Blue Fox støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 24. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 Sport lørdag 24. oktober, hvor Herning og Aalborg spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

"Hos Herning Blue Fox tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. Lige nu er der mange daglige udfordringer i samfundet – og også i forhold til at drive en ishockeyklub - men når det er sagt, har vi alle relationer til familie og bekendtskaber, som har den uhyggelige sygdom tæt inde på livet", siger Torben Skovsgaard

"Selv om coronaen fylder meget i øjeblikket, så er der stadig mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren forsvinder ikke, fordi der er corona og det er derfor en helt naturlig del for os i Herning Blue Fox at hjælpe til i kampen mod cancer", tilføjer Blue Fox direktøren.

Tidligere har Herning Blue Fox aktivt været med i kampen mod cancer. Sidste sæson lavede man således et storstilet event i samarbejde med Blue Fox Support, hvor man fik indsamlet mere end 165.000 kroner, der blev givet til kampen mod Cancer.

Herning Blue Fox vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer.

"Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end de Coronaudfordringer klubberne står med i hverdagen lige nu. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen", siger Torben Skovsgaard.

Følg med på Herning Blue Fox’ hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort tid vil blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For Blue Fox’ vedkommende bliver det kampen mod Aalborg Pirates, der spilles lørdag den 24. oktober kl. 20.15. Kampen bliver også transmitteret på TV2 Sport. Og efter kampen vil der være overrækkelse af det samlede Metal Liga beløb til det store Knæk Cancer Show på TV2.

Du kan også støtte indsamlingen ved at sende en SMS til 1277 med teksten KC 237543 – Hver gang du sender en SMS støtter du med 100 kroner (+alm. sms takst). Du kan følge hvor meget vi har samlet ind ved at KLIKKE HER


Dommerne donerer: Skænker honorar til KNÆK CANCER Voris på hårdt arbejde: Herning knækkede letten til sidst