Hjemvendte landsholdsspiller og nuværende point-dominant i Herning, Mathias Bau Hansen har haft en fantastisk sæson for Blue Fox. Og planen var klar, da han i sommers skiftede 3 sæsoner i udlandet med bl.a. NHL camp ud med et comeback i den danske liga. Han skulle efter nogle uheldige skader finde tilbage på rette spor, han skulle finde sig selv og sit spil igen.

I Herning har den 27-årige sympatiske Rødovre knægt blomstret gennem hele sæsonen, og har været en katalysator i førstekæden, hvor han har etableret sig på ligaens pointlistes fjerdeplads og klubbens interne førsteplads. Melodien er i den grad genfundet, og der er ingen tvivl om, at det også er et hårdt slag for Mathias Bau Hansen og Herning Blue Fox, at han i seneste kamp pådrog sig en skade der nu holder ham ude for resten af sæsonen.

Derfor er det også ekstra glædeligt, at Herning Blue Fox og Mathias Bau Hansen er blevet enige om, at forlænge kontrakten, så den nu også gælder for den kommende sæson i Metal Ligaen 21-22. Dermed kan de midtjyske fans glæde sig til at se den store forward sætte et fortsat kæmpestort aftryk på den kommende Blue Fox trup, som sportschef Martin Struzinski så småt er begyndt at tage hul på.

”Mathias Bau Hansen har i rigtig lang tid været en prioritet for os, at få lukket en aftale med. Vi har været superglade for det han har tilført Blue Fox, ligesom Mathias også har haft en rigtig flot formkurve, der blot beviser de fantastiske kompetencer han besidder. 49 point i 39 kampe og en topplacering på pointlisten underbygger det faktum, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at både vi og Mathias kan få endnu mere ud af hinanden til den kommende sæson. Så vi er stolte, og ydmyge over den fælles ambition vi finder i hinanden og det fortsatte samarbejde”, udtaler sportschefen.

Indeværende sæson har været den mest produktive sæson for Mathias Bau Hansen i den danske liga, hvor han sammen med kædekammeraterne har tegnet sig for godt halvdelen af blårævenes mål. Uden tvivl med stor indflydelse fra den 2 meter høje angriber, der nu kommer til at begave de midtjyske- og danske ishockeyfans med flere fantastiske ishockey-øjeblikke.


Stor opgave i vente for Blue Fox Har du 2 minutter til at hjælpe os?