Taknemmeligheden i Herning Blue Fox er stor i disse dage, hvor man i en hård tid for alle mærker hvor stort et hjerte der trods alt er derude for Byens Rødder. Det har været en stigende interesse man har mærket allerede fra september måned, da de første kampe blev spillet og frem til nu, hvor alle har brug for opbakning til at komme gennem denne hårde tid.

Søndag eftermiddag fik blårævene endnu en gang bekræftet støtten, da man til årets trøjeauktion i et samarbejde med supporterne fik sat en uventet fantastisk rekord i trøjesalget. Knap 200 fulgte interesseret med på Blue Fox’ Facebook side, og budgivningerne fløj frem og tilbage. Slutteligt kunne man hos Blue Fox gøre regnestykket op, og med blot et par tilbageholdte trøjer tilbage, blev facit vanvittige 167.500,- kroner – ganske enkelt imponerende og meget prisværdigt – Ishockeyen lever med DEN opbakning i allerhøjeste grad i Herning!

Dyreste solgte trøje blev i øvrigt Blue Fox’ egen Hall Of Fame spiller Morten Poulsen, da hans hjemmebanetrøje røg i en større budkrig og endte på flotte 8.000 kroner. Herudover følger en anden sjov historie, da vinderen af Cameron Braces udebanetrøje viste stort hjerte. Cameron Brace havde sin familie klar ved tasterne, men lidt forvirring gjorde at de bød for sent på trøjen. Blå og gul som man er, tilbød køberen Camerons bror at få trøjen i stedet til evigt eje. Stort hjerte, stor medmenneskelighed, fan kultur helt ind til benet. Alt var i spil denne dag, og til alle Jer der var med… VI GJORDE DET! For Herning – For Holdet – For Evigt!!!


Kristian Jensen er ny mand i Blue Fox trøjen Live auktion på Blue Fox trøjerne søndag eftermiddag