Herning Blue Fox og de øvrige klubber i Metal Ligaen er inde i sidste fase af Knæk Cancer projektet, hvor vi sammen – i ishockeyens navn – vil prøve at samle så mange penge ind som overhovedet muligt.

NUVÆRENDE STATUS ER - KR. 30.500,-

Det samlede beløb vil i forbindelse med Herning Blue Fox’ kamp på lørdag mod piraterne fra Aalborg, blive overrakt direkte i det store Knæk Cancer Liveshow på TV2, og forhåbentligt kan ishockeyen med fans og sponsorer være med til at vise, hvad man kan udrette i sportens verden, hvor alle står sammen om et fælles mål.

Hos Herning Blue Fox er vi sammen med supportere og sponsorer i fuld gang med at samle penge ind, og i forbindelse med Knæk Cancer kampen på lørdag, vil Blue Fox også bære nogle special-designede Knæk Cancer trøjer. Alle disse trøjer med autograf sættes til salg på auktion, og overskuddet går naturligvis til Knæk Cancer. Så derfor håber vi, at I alle vil byde med, så vi kan få samlet et flot beløb til det gode formål. Auktionen er i fuld gang – alle trøjer starter på kr. 1.000,-, og forhåbentligt vil hver og en blive solgt – så der bliver en pæn check til knæk cancer. Fredag aften kl. 20.00 afsluttes auktionerne.

Trøjerne vil efterfølgende, når de er blevet vasket, kunne hentes på Kvik Hockey Arena – enten i forbindelse med de fremtidige kampe eller i løbet af åbningstiden herude i hverdagene.

GÅ TIL TRØJEAUKTIONEN HER

Bemærk at frontbilledet illustrerer deres nuværende kamptrøje. Hvis du klikker på billedet vil du også kunne se fronten på Knæk Cancer trøjen, ligesom det også er den rigtige trøje der er afbilledet på denne nyhed.


Highlights Blue Fox - Aalborg Pirates VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Klaus Rasmussen