Herning Blue Fox har haft en forrygende sæson med et formstærkt hold der gjorde klar til den bedste tid på året - slutspillet. Det er den bedste tid for fans, spillere, sponsorer, frivillige og alle omkring holdet. Samtidig er det også en vigtig del af det økonomiske fundament, hvor hallerne fyldes.

Desværre endte det for Herning Blue Fox ligesom for alle de øvrige Metal Liga klubber ganske brat, med først at skulle spille de sidste kampe uden tilskuere, for til sidst at se slutspillet blive aflyst, og det gør rigtigt ondt på økonomien. Alt dette overskygges naturligvis af den triste verdenssituation, som vi alle har fokus på at gøre alt for at få vendt.

Heldigvis har vi fået mange tilkendegivelser og henvendelser fra alle Jer derude, som med et bankende blå-gult hjerte ønsker at være med til at støtte Byens Rødder. Det er en uvurderlig støtte, som vil sikre at én af landets allerstørste hockeykulturer fortsat kan give jer masser af gode hockeyoplevelser. Det er også en støtte til fortsat at have en klub, som for mange spillere også har formet hockeyen til at blive en del af deres liv. Og derfor er vi mange der står sammen FOR HERNING - FOR HOLDET - FOR EVIGT.

Vi har sat 5000 støttebilletter á kr. 150,- til salg, og hver en solgt støttebillet er en donation lige der hvor den hjælper allermest. For hver købt støttebillet til Byens Rødder har du et lod med i lodtrækningen om effekter fra nogen af Byens Rødder – nær som fjern (køber du eksempelvis 10 støttebilletter - har du 10 lodder med i lodtrækningen). Du kan også vælge at give din støtte på Mobilepay 662945, husk at skriv dit navn og mobilnummer til betalingen, hvis du vil deltage i lodtrækningen om de unikke effekter, der efterhånden kommer i puljen.

Det er en meget svær og surrealistisk situation vi alle sammen befinder os i, så derfor er det også med stor ydmyghed, at vi takker dig for dit store hjerte for Byens Rødder. Pas rigtigt godt på Jer selv indtil vi igen ses til fart, spænding og masser af action på Kvik hockey Arena!

KØB STØTTEBILLETTEN HER


Blårævene skriver 3 ungdomskontrakter Herningensisk pointlegende takker af