Søndag skal Blue Fox igen på pointjagt, når Rungsted kommer på besøg på Kvik Hockey Arena. Pucken smides kl. 15.00.

Storsejr, mange tilskuere, tre sikre point og mål på samlebånd. Det var hvad man kunne opleve på Kvik Hockey Arena tirsdag aften. Formstærke Blue Fox kvaste uden problemer Odense, som godt nok også mødte op i en amputeret udgave. Men arbejdet skulle stadig udføres, og det blev det. Specielt Lasse Lassen og Cam Brace var flyvende, med tilsammen fire mål og fem assists.

Nu kan Blue Fox så bruge deres fredag på at slappe af, og se hvordan de øvrige resultater udfolder sig. Men søndag gælder det så en ny hjemmekamp, og denne gang mod Rungsted. Det er sådan set bare endnu en kamp, hvor Blue Fox skal blive ved med at gøre det som de gør for tiden. Spille med stor fart, og levere et højt og aggressivt pres. Ikke mange kan følge med os når vi skøjter igennem, og flytter pucken, og kan vi blive ved med at score mellem fem og otte mål i hver kamp. Så vil vi ofte stå som vindere bagefter. Det eneste man måske godt kunne være foruden, er lysten til at smadre glasset i speakerboksen 😊

Tidligere på ugen blev der bragt to stillinger fra Metal Ligaen, med præcist tre måneders mellemrum. På den første, lå Blue Fox sidst, med 12 point efter 14 kampe. I samme stilling lå Rungsted nummer fire, med 21 point efter 14 kampe. De var altså ni point foran Blue Fox, med en kamp i hånden. I dag ligger Blue Fox nummer to, med 63 point efter 36 kampe, mens Rungsted er nummer seks, med 54 point for 36 kampe. Så nu er Blue Fox pludselig ni point foran Rungsted. Det er helt vildt.

Det kører ikke særlig godt for Rungsted for tiden. Siden de i begyndelsen af december vandt over først SønderjyskE og derefter Odense, har det haltet gevaldigt for mestrene. De har tabt 8-2 og 4-2 til Frederikshavn. 5-3 og 6-1 til Aalborg. 5-2 og 6-2 til SønderjyskE. 7-2 til Herlev. 4-1 til Esbjerg, og 4-3 til Blue Fox efter straffeslag, i en kamp hvor de blev hjulpet ”lidt” på vej af et mål, hvor pucken aldrig var over stregen. I samme periode er det kun blevet til to sejre over Rødovre på 2-0 og 4-0, og så en sejr på 5-2 over Herlev. Så siden 10. december er det kun blevet til 10 point. Det holder ikke i længden, så mon ikke de er klar på at få vendt skuden nu. De har i hvert fald holdet til at levere bedre.

Tag familien med til en hyggelig søndag på Kvik Hockey Arena. Der er ansigt maling med Victor, og der bliver delt fribilletter ud til Jyllands Park Zoo, samt til Motorshow i MCH. Det hele krydres selvfølgelig med en ny yderst vigtig kamp, hvor pucken smides kl. 15.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Highlights Blue Fox - Rungsted Seier Capital Highlights Blue Fox - Odense Bulldogs