Fredag skal Blue Fox igen i kamp, og denne gang er det i Odense, hvor hjemmeholdet Bulldogs venter. Det er sæsonens tredje kamp, og Blue Fox jagter stadig den første sejr.

0 point efter to kampe er absolut ikke hvad der var forventet inden sæsonen gik i gang. Mod SønderjyskE var der intet der fungerede, mens der i seneste kamp mod Rungsted var synlig fremgang i spillet i store perioder af kampen. Det var dog desværre ikke til at se på tavlen, som efter 60 minutter viste en sejr til hjemmeholdet på 6-2. Blue Fox fik ellers en superstart, og kom foran med 2-0. Men 12 meget dårlige minutter i anden periode blev afgørende. Det er ærgerligt, specielt vi ved hvilken kvalitet det her hold har, men uanset hvor stærk man er, så er Metal Ligaen bare for stærk til at der er plads til at stoppe med at spille, selv i en kort periode. Så der er ikke andet at gøre end at lære af sine fejl, bygge på og arbejde videre. Der er kun spillet to kampe, så der er ingen sorte skyer i syne endnu.

Det minder om sidste sæson, hvor vi også startede sløvt ud. Helt så skidt må det dog ikke gå i denne sæson, og det kommer heller ikke til at ske. Det nægter vi at tro på. Holdet er for stærkt, og flertallet af spillerne kender hinanden og systemet. Men coach Cooper snakker altid om processer, og det gør han også i denne sæson. Holdet kigger ikke længere frem end den næste kamp, uanset spillet og resultatet. Der bliver arbejdet hårdt med alle dele af spillet, og stille og roligt bliver der optimeret over hele linjen. Fremgangsmåden er den samme som sidste år, og det fungerede det jo ganske fint.

Odense har en målsætning i denne sæson, og den hedder at komme med i play off. Det bliver svært, for ligaen er stærk, og kampen om den sidste adgangsgivende plads er utrolig hård. Danskersstammen er i store træk den samme, og der skal profilerne levere hvis Odense skal have en chance. Der er kommet nye udlændinge ind, og der ligger et stort pres på dem. De skal ganske enkelt levere. De har dog været så uheldige at så stjernen Dale Mitchell skadet allerede, og han forventes ude i flere uger endnu. Et stort slag for Odense. Samtidig har de netop opsagt kontrakten med den svenske angriber Erik Nyström. Så de har ikke fået den ønskede start på spillerfronten.

På isen startede de med at levere en rigtig flot præstation ude mod Aalborg, hvor de første efter overtid måtte se sig besejret 4-3. I onsdags havde de så første hjemmekamp, hvor de tabte med 5-2 til Herlev. Så ikke den allerbedste start, specielt fordi Herlev nok er et af de hold de skal kæmpe med om niendepladsen. Men de er dog kommet på tavlen, og ligger derfor også foran Blue Fox. Så helt skidt er det ikke.

Er tredje gang lykkens gang? Det håber vi. Vi skal meget gerne have sejren denne gang, og ser man på de sidste to sæsoner, så har Blue Fox haft et rigtig godt tag på Odense. Den femte september var vi også i Odense til en træningskamp forud for sæsonen, og her blev det til en sikker sejr på 7-1.

Pucken smides kl. 19.30 fredag aften.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.

Herning vendte 0-1 til smal sejr i Odense OPDATERET - UDSOLGT! – Du kan lave din kampbillet til kampen på tirsdag NU!