Rungsted her, Rungsted der, Rungsted alle vegne. Sådan må Blue Fox næsten føle det for tiden. Tirsdag skal holdet op mod Metal Ligaens tophold fra Rungsted for tredje gang på en uge, men for første gang i Rungsted. Pucken smides kl. 19.00.

Det må være et Blue Fox mandskab med positiv energi der sætter sig i bussen tirsdag. Weekenden bød først på tre point i Frederikshavn, og søndag to point hjemme mod Rungsted. Specielt sejren over Rungsted var en god en, på flere områder. Man fik revanche efter 5-1 nederlaget tidligere på ugen. Men kom tilbage efter at have været nede med 0-2, efter to mål på få sekunder. Hele holdet steppede op, og spillede en rigtig god kamp. Mark MacMillan gjorde comeback, og scorede, og så fik Anders Poulsen scoret sit første mål i over et år, da han udlignede til 2-2. Få minutter efter blev han så også matchvinder i overtiden. Så det var en rigtig god weekend.

Nogen vil så mene at det nok skyldtes at Rungsted manglede en del spillere, og ja, det spiller jo nok ind. Det kan vi så absolut tale med om i Blue Fox. Men tirsdag hed fraværet af profiler 5-1 til Blue Fox. Så havde Rungsted mistet et par spillere, mens Blue Fox havde fået MacMillan tilbage, så søndag hed fraværet ”kun” 4-3 til Blue Fox. Så det har muligvis spillet ind, og selvfølgelig giver det en mere lige kamp, og et mere retvisende billede når de to mandskaber er mere lige.

Blue Fox kan tage rigtig meget med fra søndagens kamp, og er det muligt at kopiere den, så må de gerne det. Dog ville en smule mere skarphed ikke gøre noget, samtidig vil vi også gerne se lidt mere effektivitet i powerplay. Men ellers så skal drengene sådan set bare levere det samme en gang til, så står vi med gode kort på hånden. Det er klart at Rungsted på udebane er en anden opgave, men hårdt arbejde og masser af skøjteløb er altid positivt, uanset hvilken bane man spiller på.

Søndag tildelte vi Rungsted deres første nederlag i ni kampe, og tirsdag jagter vi vores tredje sejr i træk.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle 


Herning tog tre alle tre point med hjem til Heden Herning fik revanche mod Rungsted efter flot comeback