Hvis Blue Fox spillerne havde set frem til en fredag aften på sofaen, med en pose fredagsslik i den ene hånd, mens de så Rungsted mod Rødovre på TV2 Sport, så kan de godt skyde en hvid pil efter det. Coronaens utilregnelighed så vi igen torsdag, da restriktionerne i Nordjylland pludselig blev lempet, og dermed kom den ellers aflyste kamp mellem Frederikshavn og Blue Fox igen på kampprogrammet. Pucken smides kl. 19.30.

Håbet om final4 forsvandt tirsdag for Blue Fox, med nederlaget hjemme til Rungsted. Det er måske også okay, får Blue Fox virker for tiden ikke som et hold der er klar til final4. Lidt hårdt sagt kan man også sige, at turneringen er forbeholdt Metal Ligaens fire bedste hold på nuværende tidspunkt, og der er Blue Fox bare ikke imellem for tiden. Så nu kan holdet i stedet holde fokus på at få noget spil til at fungere, og få sammensat nogle resultater. For det kniber det gevaldigt med for tiden. Det er klart at skader og karantæner ikke gør det nemmere, men derfor kan de tilbageværende spillere jo godt forsøge at vinde. Det vi så mod Rungsted var i hvert fald lagt under niveau, og det er der bare ikke plads til. Positivt er det dog, at vi på trods af ikke specielt godt spil, faktisk så ud til at vi var ved at arbejde os ind i kampen. Desværre skete der noget med koncentrationen da Rungsted fik anerkendt deres skøjtemål, og derfra gik det stærkt.

Final4 er væk, men der er i den grad stadig noget at spille for. Selvfølgelig de tre point, og placeringen i grundspillet, som jo til foråret i den grad kommer til at kunne få en betydning. Men lige nu nok mest bare æren og respekten for trøjen. Vi er bedre end det spillet og resultaterne på det sidste har vist, og det skal vi gerne se fredag aften.

Frederikshavn har ikke spillet siden 1. november for de tabte 4-0 i Vojens, så det er ikke trætte ben der præger den Nordjyske spillertrup. Det er nok mere rust. Tre uger uden kamp er meget, også selvom man har kunne træne. Men det at de nu må spille igen har fuldstændig åbnet kampen op om den sidste plads til Final4. Her kæmper Frederikshavn en direkte duel mod SønderjyskE, og med muligheden for nu at få tre point, frem for de 1,5 point de længe lå til at få, så er deres chance for at tage den sidste billet noget større.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle  


Smal sejr til gæsterne: Herning slukkede Frederikshavns Final4-drøm RESTRIKTIONER OPHÆVES: Frederikshavn og Herning spiller i morgen