Efter tre sejre i træk går Blue Fox nu jagt efter den fjerde. Jagten kommer til at forgå på den Københavnske vestegen, nærmere betegnet Rødovre. Pucken smides kl. 19.00.

På trods af nye restriktioner så ser det ud til at kampen bliver spillet. Om det bliver med eller uden tilskuere det må tiden vise. Det er efterhånden svært at hitte ud af hvad man må og ikke må. Men det vigtigste er at kampen bliver spillet.

Blue Fox tog en flot sejr søndag hjemme i Herning da topholdet Rungsted blev sendt hjem med et 4-2 nederlag. Det var efter en tæt og tempofyldt kamp, som kunne være gået begge veje. Men Blue Fox var i sidste ende skarpest, og tog de tre vigtige point. Der er masser af positivt at tage med, specielt offensivt. Der er en fornøjelse at have Cam Brace tilbage. Han er en fremragende spiller, og har også lavet tre point i de to kampe han har spillet efter hans comeback. Søndag blev det både til mål og assist, samt et yderst tvivlsomt underkendt mål.

Defensivt bliver der stadig sløset for meget, og mod Rungsted var det igen direkte skyld i begge gæsternes mål. Man skulle mene at det ret simpelt. Pucken skal ud af egen zone, før man begynder at spille den på tværs, eller drible rundt. Begynder man på det i egen zone så bliver man straffet.

Rødovre var på besøg i Herning for en uge siden, hvor de tabte 3-2, efter en kamp som kun blev spændende af to årsager. Blue Fox manglede skarphed i offensiv zone, hvor man ellers pressede hårdt på, og så blev der sløset i egen ende. Det skal man gerne have lært af nu. For i begge hjemmekampe mod Rødovre har man været klart bedst, men der er stor forskel på Rødovre hjemme og ude. Det så vi også tidligere på sæsonen. Her vandt Blue Fox sikkert 4-1 på hjemmebane, og få dage efter tabte man så 6-4 på udebane. Rødovre har også lige vist det samme mod Esbjerg. Hjemme i Rødovre vandt de 4-3 efter straffeslag i slutningen af november, og i søndags tabte de så 7-3 i Esbjerg. Så Rødovre er et helt andet hold når de spiller i Rødovre.

De svinger dog en del for tiden, og det er ikke længe siden at de tabte med hele 8-1 til SønderjyskE, og det var faktisk på hjemmebane. Rødovre er et hårdt arbejdende hold, som man aldrig må undervurdere. Blue Fox skal være klar fra start og spille mod stor koncentration. Vi har i de sidste tre kampe besejret Rødovre på hjemmebane, SønderjyskE på udebane og senest Rungsted på hjemmebane. Så kan vi også vinde i Rødovre. Vi er det bedste hold på papiret, og vi har været det klart bedste hold i to af de hidtil tre indbyrdes opgør. Så er det bare op til os at vise at vi også er det når vi spiller i Rødovre.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning-Rødovre Månedens Logi Trans spiller november