Igennem længere tid, og i en tid hvor alt er usikkert, har de danske ishockeyklubber sat sig selv til siden, og gået sammen om at samle ind til Knæk Cancer. Lørdag skal det endelig resultat så offentliggøres. Det sker på Kvik Hockey Arena når Blue Fox tager imod Aalborg Pirates. Face off er kl. 20.15, og kampen kan ses direkte på TV2Sport.

Der er ikke langt fra sjovt til knap så sjovt i sportens verden. På ret kort tid er det gået den gale vej for Blue Fox. Et par karantæner og et hav af skader har i den grad sat sine spor på resultaterne, og pludselig står man med tre nederlag i træk. Det har også betydet at nogle af konkurrenterne er tæt på at have slået et hul. Blue Fox kan ikke andet end at se frem af. Der er ingen grund til at kigge bagud. Næste kamp skal være i fokus, og her skal man så forsøge at gøre det bedre.

Der venter en kæmpe en opgave lørdag. Ikke nok med at Blue Fox er ramt på flere områder, så skal vi op mod Aalborg Pirates, som i den grad er godt kørende, og som med sejren i tirsdags over Rungsted overtog førstepladsen. Hvad skal Blue Fox gøre for at vinde? De skal lukke bedre af bagud end i de sidste par kampe. Rødovre scorede seks mål og Herlev fire. Det er for mange. Samtidig skal man score flere mål. Chancerne har været der, men de er ikke blevet omsat. Der skal spilles disciplineret over hele linjen. Der er ikke plads til dumme udvisninger og fejl. Det er store områder, og ikke bare lige noget man gør. Men skal vi besejre Aalborg, så skal alle spillerne, over hele linjen, levere det bedste de kan. Længere er den ikke. Niveauet fra de sidste kampe skal hæves betydeligt.

Skaderne ved vi desværre ikke noget om. Men til lørdag kommer Rasmus Nielsen i hvert fald tilbage på backlinjen. So far so good. Vi ved også hvornår Reid McNiell kommer tilbage, og klubben har meldt ud at de søger en låne back. Hvad der ellers sker inden lørdag kan kun tiden vise.

Aalborg har også haft et par udbud gennem det sidste stykke tid. Men de har bare leveret varen alligevel. Deres seneste nederlag var til Blue Fox d. 2. oktober. Siden har de besejret Rødovre og Frederikshavn med 2-1, SønderjyskE med 4-1 og senest Rungsted med 6-3. Aalborg er stærke og spiller godt, og med Thomas Spelling tilbage fra skade, samt Jonas Brøndbjerg som midlertidig forstærkning, så råder de over et bredt hold.

Der er stadig et par dage til at i kan bidrage igennem Blue Fox til den store fælles indsamling til fordel for Knæk Cancer.

GÅ TIL TRØJEAUKTIONEN HER

Du kan også støtte igennem Blue Fox Support som har en masse tiltag i gang, se mere på deres facebook side.

GÅ TIL BLUE FOX SUPPORT FACEBOOK HER


VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Jeppe Holmbergs historie Solide ørne slog svækkede Herning i sikker stil