Efter en skidt indsats i 2 perioder i tirsdag mod Aalborg, skal Blue Fox på en ny svær opgave. Denne gang mod de regerende mestre Rungsted Seier Capital på udebane i Hørsholm.

Og det der i forvejen er en svær opgave, bliver endnu sværere af, at hele 4 spillere og assisterende træner Dan Jensen er afsted med U/20 landsholdet.

Sammenholdt med sygdom og skader, mangler truppen med sikkerhed 5 mand, den assisterende træner og herudover er 2 spillere tvivlsomme.

Men det faktum skræmmer ikke Blue Fox spillerne, da de udmærket er klar over hvad der skal rettes til, før kampen lørdag aften i det nordsjællandske.

“Vi skal tilbage til det spil som har vi har haft succes med og som har givet os den position i tabellen indtil nu”, udtaler Emil Kruse til bluefox.dk.

”På det seneste har vi ikke haft nok fokus på vores defensiv og aftaler generelt.

I morgen møder vi et rigtigt stærkt mandskab med en opadgående formkurve som vi skal have respekt for. Vi skal spille med tålmodighed med pucken, kompakt uden puck og med høj arbejdsintensitet mod et Rungsted som ikke giver mange chancer væk”, slutter Blue Fox’ sikre førstemålmand af.

Blue Fox er altså uden Thor Baden, Magnus Wulff, Frederik Brændgaard, Lukas Bang og assisterende træner Dan Jensen, som alle er med U20 landsholdet.

Mathias Bau Hansen er stadigt skadet, mens Jakob Jessen fortsat er syg og Rasmus Nielsen er tvivlsom til kampen lørdag.

Som andenmålmand er hentet Valdemar Andersen op til holdet fra Herning Ishockey Klub.

Husk at du kan se kampen live på Tv2Play med kampstart klokken 19.00.


Endnu en tæt duel mellem Herning og Rungsted endte med midtjysk sejr Aalborg vandt fortjent i topkampen mod Herning