Fredagens kamp i Odense blev et sandt drama, hvor de 3 point skiftede fordeling 2 gange i kampens 60. minut.

Heldigvis endte det med 3 point til Blue Fox, som dermed overtog førstepladsen i Metalligaen.

Et faktum som flere af Odenses spillere og fans havde svært ved at acceptere, og der opstod derfor tumult både på og uden for isen efter kampen.

Nu venter så, under 48 timer efter, endnu en tæt kamp, hvor Sønderjyske tager imod Blue Fox i Frøs Arena, Vojens. Og det er et Sønderjyske hold med stigende formkurve, som de midtjyske helte står overfor.

Senest vandt sønderjyderne 4-1 i Esbjerg fredag aften, som blev sikret med 4 scoringer på lige godt og vel 4 minutter i anden periode.

Så ingen tvivl om, at Blue Fox skal være klar til 60 minutters koncentreret indsats denne søndag eftermiddag i det sønderjyske.

”Vi skal være bedre fokuseret fra kampens start i morgen, mod et Sønderjyske hold i spillemæssig fremgang. Spille smart udebanehockey med en stærk defensiv, som automatisk vil generere noget offensivt”, fortæller unge Simon Schleicher.

Morten Poulsen supplerer: ”Vi skal ud at signalere, at vi er et tophold værdigt, og fortsætte med de gode vaner i vores game plan og gøre os fortjent til vores nuværende placering i tabellen.

En ydmyg tilgang med respekt for modstanderen”, lyder det afslutningsvis fra holdets rutinerede forward.

Alle mand er efter lørdagens træning erklæret klar til kampen mod Sønderjyske, og husk at kampen kan ses fra klokken 14.55 på TV2Play.


Borring hat-trick, da SønderjyskE nedlagde Blue Fox VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Herning