Fredag spilles den fjerde kvartfinale mellem Blue Fox og SønderjyskE. Kampen spilles på Kvik Hockey Arena, og da den spilles forskudt for tv-kampen, har den face-off allerede kl. 16.50. Husk at kampen kan livestreames igennem metalligaen.dk, og husk kun at bruge de officielle links.

Fredag har Blue Fox ryggen mod muren, og et nederlag vil betyde et historisk tidligt exit for ”blårævene”. Derfor skal alt talent, rutine, vilje og fandenivoldskhed mobiliseres, så serien i første omgang kan blive forlænget til udebanekampen på søndag i Vojens.
Lige nu handler det nemlig ikke om at kigge på sæsonen som helhed, men derimod blot på den næste kamp, den kamp der kan danne rammen om holdets videre skæbne eller endestationen for sæson 2020-21.

Med ryggen mod muren er der dog også en masse ting der kan lægges på hylden, for intet andet end en sejr kan bruges til noget, og derfor er det nu, at Byens Rødder skal finde al den midtjyske vilje de overhovedet kan frem. Det er nu de skal vise hvilket stof de er lavet af. Det er nu de skal kigge på sidemanden og sige, jeg vil gå gennem ild og vand for dig. Det er NU de skal kigge indad og sige at de vil gå gennem ild og vand… ikke for sig selv… men for holdet, klubben og logoet der sidder lige midt på maven. FORZA BLUE FOX!

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


PLAYOFF TV - se 3. afsnit her SønderjyskE afgjorde tidligt og er foran 3-0