Fredag aften drager Blue Fox-spillerne til Vojens. Den første af to kampe på 24 timer mod sønderjyderne venter i Frøs Arena med face-off klokken 20.00.

Det er de to mest vindende danske ishockeyklubber i nyere tid, der brager sammen fredag aften i Vojens. Blue Fox-mandskabet skal forsøge at holde momentum ovenpå sejren over Rødovre mandag aften hjemme i Kvik Hockey Arena. Flere Blue Fox-spillere havde tur i den, hvor også den lettiske angriber Andis Dzerins havde en kanon aften med tre point.

Der spilles om tre vigtige point i den tætte topstrid, og Blue Fox skal spille koncentreret og disciplineret. Sker det, er muligheden for at trække yderligere fra i toppen ganske god for blårævene. Efter et chok-nederlag på 4-0 til Rødovre efter landsholdspausen, er SønderjyskE hurtigt kommet tilbage på sporet med to sejre på 5-2 mod både Aalborg Pirates og Odense Bulldogs.

Det er indtil videre blevet til to hjemmesejre i det indbyrdes regnskab imellem klubberne. Herning vandt senest i oktober med 4-1, og SønderjyskE sejrede tilbage i september med 4-3 i Vojens. Der er altid garanti for tætte kampe med fart, intensitet og en særlig nerve.

Vil du være sikker på din plads til hver kamp, så er det med at sikre dig et sæsonkort. Med et Unlimited Hockey-abonnement  er det muligt at se kampene i Metal Ligaen overalt – og det er tilmed det absolut billigste for blot 99,- DKK månedligt.


SønderjyskE sejrede i intenst topopgør Fem scoringer i anden periode gav 5-0-sejr til Blue Fox