Herning Blue Fox og bysbarn angriberen Morten Poulsen har forlænget samarbejdet for yderligere 2 sæsoner, og sikrer dermed blårævene en vigtig kompetence til den kommende sæson.

Slår man op i den midtjyske synonym ordbog under ordet vilje, så finder man med garanti navnet Morten Poulsen, én af Byens Rødder med opvækst fra Herning Ishockey Klub. Den nu 32-årige angriber har gennem mange år og sæsoner fremvist stor vindermentalitet og en fandenivoldsk viljepræget arbejdsindsats både i den danske liga, hvor det er blevet til 372 kampe, men også i udlandet, hvor både HockeyAllsvenskan i Sverige, Liiga i Finland og den østrigske EBEL liga har nydt godt af Poulsen.

Arbejdsraseriet, sliddet og den altid stålsatte midtjyske forward er i disse dage med det danske ishockeylandshold til VM, hvor netop hans kompetencer altid kommer til sin ret. Og præcis de kompetencer gør, at man hos Herning Blue Fox glæder sig over at kunne fortsætte samarbejdet med noget så fundamentalt som en spiller, man altid ved vil gå forrest for holdet og ikke mindst for sejren.

Sportschef Struzinski sætter følgende ord på forlængelsen. ”Morten er den type som alle elsker at have på sit hold. Han er drevet af en vanvittig vindermentalitet, og går aldrig på banen uden at motivationen er helt i top. Han er en spiller der altid er i god form, og hans professionalisme gennemsyrer alt og er ikke til at tage fejl af, for både med- og modspillere og ikke mindst alle på lægterne. I opbygningen frem mod den nye sæson har Morten hele tiden været en vigtig brik, så jeg er glad for at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet de næste 2 sæsoner”, slutter Martin Struzinski.

Morten skøjter ind til næste sæson med 289 kampe for Herning Blue Fox, og har derfor et flot jubilæum i vente i starten af den kommende sæson. Og så er han med sin massive erfaring, 186 cm, 95 kg, 3 danske mesterskaber og arbejdsomme karakter en fantastisk forlængelse for blårævene.

Forlængelsen med Morten Poulsen er betinget af endelig godkendelse fra Danmarks Ishockey Union.


Interview Pekka Tirkkonen Interview Martin Struzinski