Det spidser til i kvartfinaleserien mellem Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital, da Blue Fox SKAL vinde de næste 3 kampe, hvis forventningerne om semifinalen skal realiseres.

Ikke mere snak om manglende marginaler eller undskyldninger (Berettiget eller ej) om en kendelse der ikke takseres ens afhængig af logoet på brystet, for nu tæller kun at få sat pucken ind i Rungsted-målet.

Der skal fortsættes det gode defensive arbejde, mens man frem ad banen, allerede fra egen zone, skal tage de rette beslutninger og ikke være desperate for at sætte pucken bedst muligt – Den skal bare i kassen!

Man skal tage de beskidte slagsmål foran målet og gå under huden på Rungsteds defensiv, så trafikken kan gøre det svært for Kolppanen, at lave de forholdsvis lette redninger han hidtil har kunnet bygge selvtillid på.

Og guderne skal vide, at Blue Fox selv har haft chancerne i de sidste par kampe. Her er der brændt nogle muligheder som bare skal give mål hvis man virkeligt VIL et slutspil.

Så kan man synes at Blue Fox har spillet godt samt fortjent mere end 1 sejr i serien, for faktum er at nordsjællænderne er foran 3-1.

Så nu gælder det venner - Op på hesten og lad os sammen vise, at vi er Herning Blue Fox, som før har vendt en serie hvor vi var bagud 1-3 i kampe!

kvartfinale søndag aften med kampstart på Kvik Hockey Arena kl. 19.00, og der er stadigt billetter til salg som kan købes ved at trykke her.


Highlights Blue Fox - Rungsted Seier Capital VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Rungsted