Tirsdag aften gæster Herning Blue Fox de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates i Sparekassen Danmark Isarena. Opgøret starter klokken 20.00.

Igen i aften er der dømt opgør i Metal Ligaen, og endnu en gang er der vigtige point at kæmpe om til placeringerne om at komme med til Final4. Ligaen viser sig igen i denne sæson at være tæt, og pointene er uhyre vigtige at få ind på kontoen. Koncentrationen skal holdes i alle 60 minutter, hvilket har været den primære udfordring for Pekka Tirkkonens mandskab.

Senest hjemmeholdet fra Aalborg Pirates var i kamp, blev det til en sejr på 4-2 mod lokalrivalerne fra Frederikshavn. På trods af et tætpakket kampprogram med Champions Hockey League og et Metal Liga-nederlag i straffeslag til Herlev Eagles tidligere i september, har Pirates fået en glimrende start, hvor de huserer på andenpladsen i ligaen.

Blue Fox tager turen til Nordjylland med en hjemmesejr i bagagen. Senest blev det til en 6-2 sejr mod Herlev Eagles, hvor særligt Mathias Bau sprudlede med to mål og et oplæg. Kædekombinationen med Mathias Bau, Phil Marinaccio og Brett Perlini skal blive ved med at producere både chancer og point, hvor også den store canadiske back, Kevin Tansey, må fortsætte sit pointsnit.

De unge forwards Lukas Bang og Simon Schleicher forventes at være brandvarme, efter de har prøvet kræfter med verdens stærkeste chili. Lukas Bang kvitterede med en flot scoring fredag aften, og forhåbningen er at de begge kan bidrage med flere mål og assist i denne sæson.

Har du endnu ikke sikret dig dit Unlimited Hockey abonnement? Så kan du finde det lige her.


Effektive Herning pillede glansen af Aalborgs offensiv Herning sejrede sikkert 6-2 over Herlev