Nu går den ikke længere. Nu er der ikke mere tid at gøre med. Tirsdag kører Blue Fox til Vojens til kvartfinale nummer 3 nede med 0-2 i kampe, og jagter sejren. Den livsvigtige sejr, som i den grad vil åbne serien op igen. Kampen kan livestreames igennem Metal Ligaen, og da den spilles forskudt i forhold til tv-kampen, er face-off allerede kl. 17.50.

I playoff er det meget vigtigt at holde fokus på en kamp ad gangen, og det gælder uanset om man er foran eller bagude. 2-0 i kampe er selvfølgelig en fordel for det hold der er foran, men det er set mange gange før at netop en 2-0 føring er sat over styr. Der skal ikke mere til en sejr til holdet der er bagude, så kan momentum skifte. Blue Fox skal ikke tænke på at de skal vinde fire ud af de næste seks kampe. For så lyder det ikke særlig positivt. De skal i stedet for at fuld fokus på at vinde kampen tirsdag aften. For gør man det, så hedder den pludselig 2-1, og så vender serien tilbage til Herning fredag aften.

Blue Fox begyndte at spille ishockey fra tredje periode i første kamp, og spillede faktisk en rigtig fin kamp på hjemmebane søndag eftermiddag. Desværre havde SønderjyskE to rigtig gode minutter, hvor pucken i den grad hoppede deres vej, og det endte med at blive afgørende. Men vi skal ikke fokusere på SønderjyskE. Vi skal fokusere på os selv, og det vi leverede søndag var i store træk rigtig fint. Der blev kæmpet og arbejdet over hele linjen, og vi scorede tre rigtig fine mål. Tager vi de fire rene perioder hvor vi nu har steppet op, så er vi faktisk foran 5-3. Så noget tyder på at vi er på rette vej. Nu er der bare ikke mere tid at gøre med. Tirsdag i Vojens skal vi fortsætte fremgangen. Vi skal gå ind og fortsætte det vi så søndag, for så står vi med gode kort på hånden for at vinde kampen. Nu er det også tid til den tredje kamp på fem dage. Begynder vi at kunne se noget fysisk allerede nu? Specielt i kampen i Herning gik de to hold virkelig til hinanden.

Kampen søndag i Herning var en rigtig playoffkamp. Der blev skraldet igennem fra begge hold, og havde der været 3000 tilskuere på lægterne, så havde hallen været helt oppe og koge. Havde Blue Fox udlignet serien ville ingen kunne have sat en finger på det. Nu gik det desværre ikke sådan. Men var det så ufortjent at SønderjyskE vandt? Nej, faktisk ikke. Det var en tæt og intens playoffkamp, som kunne gå begge veje. Når en kamp går i overtid så er det marginalernes spil, og det oplevede vi igen. Det er hvad der sker i playoff. Det er charmen, på godt og ondt.

En kamp ad gangen. Det er det det gælder om nu. Glem 2-0 i serien. Det handler om 60 + minutter i Vojens tirsdag aften. Fortsæt fremgangen. Vi skal skøjte, vi skal tackle, vi skal blokere, vi skal presse dem, og det må gerne gøre ondt. Det er nu. Ikke i morgen, eller næste kamp. Det er NU……

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle

STREAM: SønderjyskE-Herning Blue Fox Orientering fra ligaklubberne vedr. refusion af sæsonkort