DET OFFICIELLE WEBSITE FOR HERNING BLUE FOX

Seneste Nyt

Stærk erfaren finne tilslutter sig Herning

I mandags proklamerede Hernings sportschef for de mange Blue Fox-fans der mødte op, for at se blårævenes første istræning, at der var en førstecenter på vej til midtjydernes offensiv. Nu er kontrakten underskrevet
Herning

Finsk center til Herning Blue Fox

I dag havde det meste af Blue Fox mandskabet for den kommende sæson første istræning, og der ventede alle de fremmødte ishungrende supportere en overraskelse i form af holdets første nye finske spiller.
Herning

Offensive svenskere til Blue Fox defensiven

Blue Fox satser offensivt med deres nyeste kontrakter, der fuldender Blue Fox defensiven med en kending og hans tidligere back kollega fra Sverige.
Herning

Blue Fox har målmandsteamet på plads

Herning Blue Fox har sagt farvel til en gennem flere sæsoner velkendt målmandstrio. På alle 3trepladser kommer der nyt blod til, og helt på toppen af målmandskabalen findes svenske Emil Kruse.

The Hockey Miracle

Hvis du vil være NHL spiller, er oddsene massivt imod dig. Men der er et sted, der slår disse odds på en måde, der er svært at tro på. Og det sted er ikke hvor du tror det er.
Metalligaen

METAL LIGAENS KAMPPROGRAM for den kommende sæson er klart

Metal Ligaen begynder allerede 31. august i denne sæson
Aalborg

METAL LIGAEN: Her er DIT HOLDS første hjemmekamp

Se hvornår de respektive hold spiller første kamp på egen is
Aalborg

Magnus Koch skifter til rævene

Den 21-årige fysiske forsvarsspiller Magnus Koch rykker rødderne op, og flytter nu både karriere og adresse fra Sjælland til den midtjyske ishockeyklub Herning Blue Fox.
Herning

Et bæredygtigt samarbejde med dybe lokale rødder

Herning Blue Fox er kommet rigtigt godt i gang med Blue goes Green konceptet, der har bragt begreber som bl.a. bæredygtighed, cirkulær omstilling, biodiversitet, energioptimering og partnerskaber med sig ind i den ellers så iskolde vintersport.
Herning