DET OFFICIELLE WEBSITE FOR HERNING BLUE FOX

Seneste Nyt

METAL LIGA-PROGRAMMET FOR 2023/24 er klart!

Se hvornår dit favorithold skal spille den første hjemmekamp i den kommende sæson
Metalligaen

Svensker bliver ny cheftræner i Blue Fox

Herning Blue Fox har skrevet kontrakt med den 56-årige svenske træner, Per "Pelle" Hånberg, som kommer til det midtjyske efter at have sluttet den seneste sæson af i Frederikshavn White Hawks.
Herning

Jacob Böll styrker Blue Fox defensiven

Blue Fox forsvaret bringer yderligere fysik ind til den kommende sæson, da man har forstærket sig med den 27-årige danske back Jacob Böll.
Herning

PRESSEMØDE - Kom og mød Blue Fox' nye cheftræner

Onsdag aften den 17. maj kl. 19.00 afholder Herning Blue Fox pressemøde, hvor der vil blive sat navn og ansigt på blårævenes nye cheftræner.
Herning

Dansk angrebstalent er klar for Blue Fox

Blue Fox angrebet får yderligere tilgang af et særdeles spændende og fremadstormende talent. Næste stop på udviklingsstigen bliver Herning, hvor forventningerne er store til den nye spiller.
Herning

Ligakendt canadisk power til Blue Fox offensiven

Herning Blue Fox er godt i gang med oprustningen til den kommende sæson i Metal Ligaen, og nu har man tilknyttet en velkendt canadisk terrier til angrebet.
Herning

Fremtiden ser spændende ud hos Blårævene

Efter et langt og utroligt spændende slutspil i Metal Ligaen 2023, hvor Herning Blue Fox igen var med helt fremme, er det tid til at gøre status på hvordan fremtiden ser ud hos midtjyderne.
Herning

Sønderjysk kulturbærer skifter til Herning Blue Fox

Herning Blue Fox får en gedigen tilføjelse til truppen med tilgangen af angriberen Martin Eskildsen der kommer til det midtjyske på en 2-årig aftale med et imponerende Metal Liga CV.
Herning

Marinaccio forlader Herning Blue Fox

Herning