Vores succes bygger på en fantastisk opbakning


Blue Fox Herning A/S og Herning Ishockey Klub har igennem mere end 60 år opbygget og udviklet ishockey på heden, og har dermed placeret Herning på landkortet som Danmarks mest vindende ishockeyklub nogensinde.

Med 16 guldmedaljer i historikken, har vi således placeret os som en magtfaktor indenfor Danmarks mest populære vintersport, men denne succes kommer ikke af sig selv – den bygger på en fantastisk opbakning.

Vi er taknemmelige for den helt unikke støtte vi får fra vores sponsorer og supportere. Denne opbakning er en væsentlig årsag til, at vi er Danmarks mest vindende ishockeyklub.

Sponsor og VIP Lounges

Gennem et sponsorat er der således mulighed for, at blive en del af en smuk historie og dermed sætte dit fingeraftryk på hvordan den skal fortsætte. Der er en bred vifte af muligheder for at profilere din virksomhed samt pleje dine kunder og medarbejdere. Der er mulighed for at blive set på og omkring isen i arenaen gennem reklamer på bander, LED skilte, isen, tribunerne o.m.a. Af andre sponsorater kan vi hos Herning Blue Fox også tilbyde et kampsponsorat, som giver en unik mulighed for, at blive eksponeret og profileret på mange måder over en hel kamp.
Ved et medlemskab af Pagh Loungen er du med i et netværk der tæller en masse medlemmer og ikke mindst en masse spændende virksomheder. Således er der masser af grundlag for at kombinere business til business med en super oplevelse når Herning Blue Fox får isen til at gløde i Kvik Hockey Arena. Der er spisning til alle kampene ligesom der også med løbende mellemrum er større events med underholdning eller foredragsholdere. Vil en puljeordning med VIP billetter være en bedre løsning for dig, kan vi også hjælpe med det i vores fantastiske og autentiske Bone’s Lounge.

Verdens bevidsthed

Herning Blue Fox og Herning Ishockey Klub har gennem årene også været med til at sætte Herning på det internationale kort, da man er Danmarks største leverandør til verdens bedste ishockeyliga NHL. Således var det en Herning spiller der blev den første spiller i NHL og siden har vi kunnet supplere med yderligere 5 spillere. Antallet af Herning spillere på landsholdet og i NHL er helt unikt. Med et samlet kig på antallet af ishockeyudøvere i Herning og antallet på landshold og i NHL gør det os til verdens mest succesrige “leverandør” af spillere til det absolutte topniveau.

Du lægger med andre ord navn til

  • Den mest kompetitive ishockeyklub overhovedet i Danmark
  • En klub der har været med så længe, at man ikke behøver at følge andres spilleregler.
  • En klub der har viljen til at hjælpe sig selv gennem at hjælpe andre.
  • I ingen andre discipliner er det nogensinde lykkedes for en Midtjysk klub, at sætte sig så solidt på tronen inden for en disciplin, som i ishockey.

Hos os er det ikke bare et sponsorat – det er et samarbejde

Hos Herning Blue Fox er mulighederne mange og kan tilpasses til netop dine behov. Vi har ikke faste eksponeringspakker, hvor man får en masse ubrugelige varer til en masse penge. Vi skræddersyr løsningen så den passer til dine tanker og ikke mindst penge.
Ønsker du at høre mere om muligheden for at profilere din virksomhed hos Danmarks mest vindende ishockeyklub, så kan du kontakte Herning Blue Fox på tlf. 9721 3700 eller ved at sende en e-mail til bluefox@bluefox.dk så tager vi kontakt til dig efterfølgende. Du kan også læse vores interaktive sponsorkoncept, hvor du finder priser på alle vores muligheder - klik på billedet for at se mere.

Book en gratis VIP-oplevelse i Pagh Loungen

Vi har plads til 358 spisende gæster i vores erhvervslounge, der hedder Pagh Loungen.

Der vil vi meget gerne give dig og din virksomhed mulighed for at opleve den gode stemning og samtidig styrke dit erhvervsnetværk og din forretning.

Det kan du prøve uden at skulle have pungen op af lommen. Du forpligter dig blot til et møde med en medarbejder fra Herning Blue Fox, og vi håber naturligvis, at du bliver fast inventar i Pagh Loungen efterfølgende - men du skal have lov til at prøve det først.

Udfyld formularen herunder, og så bliver du kontaktet af en medarbejder fra Herning Blue Fox, så vi sammen kan finde den helt rigtige dato for dit besøg.

NB! Har du benyttet dig af dette tilbud inden for de seneste 18 måneder, er det ikke muligt at deltage. Du forpligter dig til et møde med en medarbejder fra Herning Blue Fox. Du kan ikke tilmelde dig, hvis du allerede er sponsor i Herning Blue Fox.