Unikke VIP muligheder for enhver smag...


Hos Herning Blue Fox har vi arbejdet hårdt for at kunne tilbyde det stærkeste VIP setup, hvor der ganske enkelt er noget for enhver smag, og vi er superstolte af resultatet. Nedenfor kan du se en lille film om hver af vores muligheder, vi håber du vil give dig selv et par minutter til at se hvad vi kan byde på hos Herning Blue Fox.

Pagh Loungen

Allerede i forbindelse med ombygningen af Kvik Hockey Arena i 2018 byggede vi en superfed Erhvervslounge - Pagh Loungen - i helt nye og supermoderne lokaler, hvor der er en hyggelig atmosfære og plads til 358 spisende gæster. Allerede i første sæson var loungen fyldt næsten hver gang, hvilket vidner om den høje kvalitet i loungen og naturligvis den hyggelige stemning, som vores gæster møder hver gang.

Bone's Loungen

En gammel drøm er blevet realiseret i samarbejde med Restaurant Bone's. Vores tidligere erhvervslokaler har gennemgået en magisk forvandling, og er blevet til Blue Fox' udgave af den velkendte restaurant med de mange spændende udsmykninger på væggene. Her ledes tankerne hen på masser af fantastiske stunder, mens der kan nydes Bone's ben og hygges med god mad og et stort udvalg af drikkevarer hertil.

Kampen overværes fra den tilhørende Bone's balkon.

The Ice Box

Et utroligt lækkert og eksklusivt tilsnit opført i samarbejde med Skibbild Entreprise og Hübsch Danish Home Interior & Design, for alle der ønsker den helt specielle VIP oplevelse. Nyd kampen i egen Skybox, med panorama udsigt ud over kamparenaen i Kvik Hockey Arena.

Her sidder du i et lækkert opvarmet lokale med plads til 16 personer, hvor værtsparret sikrer en oplevelse med høj standard, lige fra maden, til drikkevarerne og naturligvis også kaffen der serveres med lækre chokolader til. Intet er overladt til tilfældighederne, når du er i The Ice Box.

Husk også at du kan benytte den om dagen til møde før aftenens kamp, hvor Bang & Olufsen har hjulpet med AV udstyr af den højeste og velkendte kvalitet.

Kontakt os for mere info

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et VIP medlemskab i Pagh Loungen eller dit næste arrangement i enten Bone's Loungen eller The Ice Box, så skriv til os på bluefox@bluefox.dk eller ring på tlf. 9721 3700