Udebanesektionerne og eventuelle neutralzoner

Metalligaen og de enkelte klubber har indgået et nyt og spændende samarbejde kaldet ”UNLIMITED HOCKEY”. Det betyder, at dit sæsonkort på abonnement giver adgang til alle udebanesektioner og eventuelle neutralsektioner, forudsat at den pågældende Arena har tilstrækkelige gæstepladser. UNLIMITED HOCKEY gælder hos alle klubber.

Hver klub har et begrænset antal gæstepladser, ca. 10% af den totale halkapacitet. Gæstepladser fordeles efter ’først til mølle’ princippet, når du rekvirer din elektroniske billet jf. gældende regler herom. Eventuelle neutralzoner kan ikke garanteres og det står klubberne frit for, til hvilke kampe en sådan zone tilbydes.

OBS. Udebanesektionerne og eventuelle neutralzoner er kun muligt for de kunder, som har betalt og tilmeldt sig Unlimited Hockey minimum to uger før sæsonstart. Grundet teknikken bag systemet kan der på nuværende tidspunkt ikke garanteres adgang til udebanesektionerne og neutralzoner herefter.


Hvordan rekvirer jeg en billet, til en udebanesektion eller eventuel neutralzone?

Du kan med dit UNLIMITED HOCKEY sæsonkort hente billetter til alle andre isarenaer i Danmark til Metal Liga kampe og landskampe i Danmark arrangeret af DIU, men IKKE til turneringer, der retteligt hører under IIHF (International Ice Hockey Federation), f.eks. OL-Kvalifikationen og VM2025.

Sådan gør du.

 

1. Log ind hos den klub der har hjemmebane


Du skal bruge samme e-mailadresse og kodeord, som du har i den klub, hvor du har dit UNLIMITED sæsonkort. Din brugerprofil er automatisk oprettet med samme kodeord hos alle klubberne.
(Du skal ikke længere indtaste dit sæsonkortnummer eller have flere profiler for flere sæsonkort, som tidligere - alle kort er nu samlet på tværs af Metal Liga klubberne)

 

2. Hent billetter

Når du er logget ind på hjemmeholdets billetshop, kan du hente én billet, pr. UNLIMITED sæsonkort. Det gøres ved at klikke på "Mine billetter" og derefter "Hent" ud for den kamp du vil hente billetter til.

Du skal vælge den billettype der hedder Unlimited Hockey (billettype navnet kan variere lidt fra klub til klub)

 

step3_HBF.jpg

OBS. Vær opmærksom på, at det stadigvæk er muligt for folk uden ”UNLIMITED HOCKEY”, at købe billetter til normalpris, i udebanesektionerne eller eventuelle neutralzoner, hvorfor de alm. billetter i salg og Unlimited-billetterne er efter princippet ’først til mølle’, i de pågældende sektioner.