Fredag skal Blue Fox på isen til sidste test inden den nye sæson begynder. Destinationen er Frederikshavn, og pucken smides kl. 19.30.

Når første puck smides kl. 19.30 i aften, så er der præcis en uge, eller 168 timer til første puck smides på Kvik Hockey Arena til sæsonpræmieren mod SønderjyskE. Glæder vi os? Ja tak. Men først gælder det altså den sidste test, hvor Blue Fox bare skal ligge på det de har vist i de forgående kampe. Spillet har i store træk været fint. Der er blevet scoret godt med mål, og defensiven har også lukket ganske fint af. Lige med undtagelse af kampen mod SønderjyskE. Seneste kamp i Odense leverede unge Peter Eg Larsen et ægte hattrick, mens Albert Adamsen lukkede solidt af i målet, hvilket også vidner om at bredden er god i år.

Blue Fox mødte Frederikshavn i en træningskamp for godt to uger siden hjemme i Herning. Her vandt Blue Fox 4-2, efter en tæt og tempofyldt kamp. Mon ikke det også bliver tilfældet i denne kamp.

Siden kampen i Herning har Frederikshavn vundet 5-4 hjemme over Odense, og senest tabt 5-2 ude til Aalborg. Men det er mere udenfor isen at Frederikshavn har trukket overskrifter, hvilket heller ikke er unaturligt her i optakten til en ny sæson.

Den russiske angriber Oleg Yashin blev efter bare to uger sendt hjem igen, hvilket overraskende en del. I samme ombæring offentliggjorde klubben at de havde sikret sig landsholdsprofilen Jesper Jensen på en kontrakt for resten af sæson. En fremragende signing af Frederikshavn, og endnu en stor dansk profil er klar til at tørne ud i Metal Ligaen.

Efterfølgende har klubben så offentliggjort yderligere to nye spillere. Den danske angriber Frederik Bjerrum er hentet ind, dog med en option i kontrakten der gør det muligt at bryde den efter tre måneder, hvis muligheden for en kontrakt i udlandet skulle komme på banen. Senest er det den canadiske angriber Justin Shugg der er blevet hentet ind.

Kampen starter altså kl. 19.30, og kan livestreames.

Rigtig god kamp til alle  


Frederikshavn slog Herning i overtid Lynstart, storsejr og hattrick til Herning i Odense