Lørdag spiller Blue Fox deres fjerde træningskamp, denne gang mod Odense på fynboernes hjemmebane. Kampen starter kl. 15.00.

Både spillet og resultaterne er kamp for kamp blevet bedre for Blue Fox. Nederlag i den første kamp, blev fulgt op af en sejr på straffeslag over SønderjyskE, som derefter blev fulgt op af en sejr i ordinær tid mod Frederikshavn. Måske det også hænger sammen med at flere og flere spillere er blevet klar fra kamp til kamp. Senest mod Frederikshavn var det kun Anders Poulsen der sad ude, hvilket han også gør igen lørdag.

Blue Fox har allerede vist at de kan score mål. Det er yderst positivt, da det var et af de store problemer i starten af sidste sæson. Men den del af spillet ser ud til at sidde der allerede nu. Her i opstarten er det defensiven der har fokus når Blue Fox løber på isen til træning, og der er allerede fremgang at spore. Så det at offensiven allerede fungere nu, gør det kun ekstra spændende til når de faktisk begynder at arbejde med den.

Odense har spillet fire træningskampe indtil nu. De to første bød på store nederlag til først Frederikshavn og derefter Aalborg. Den tredje kamp blev noget mere tæt, men endte alligevel med et knebet 5-4 nederlag, igen til Frederikshavn. Men i deres seneste kamp tog de så den første sejr, da de flot slog SønderjyskE med 2-0.

Odense går ind til en sæson hvor de gerne vil revanchere sidstepladsen fra sidste sæson. To profiler stikker ud når man kigger ned over deres holdopstilling. I mål har de hentet en af ligaens bedste målmænd tilbage igen, i form af Tedeas Galansky, og i angrebet er en af de mest omtalte spillere i nyere tid også hentet tilbage igen, nemlig Dale Mitchell. Sidstnævnte er dog skadet, og forventes ude den næste måneds tid.

Ind er også kommet et par nye udenlandske spillere, som man i Odense uden tvivl håber på bliver profiler. Vi har tidligere set hvor stor en forskel to – tre udenlandske spillere der bare rammer niveauet og passer ind kan gøre. De skal så sammen med velkendte navne som Henry Hardarson, Sebastian Ehlers, Lukas Lundvald, Martin Larsen, Jeppe Holmberg og ikke mindst Michael Eskesen forsøge at spille Odense tilbage i play off.

Rigtig god kamp til alle.


Lynstart, storsejr og hattrick til Herning i Odense Næsten fuldtallige Herning vandt jævnbyrdig test mod Frederikshavn