Hos Blue Fox er mulighederne mange...

Hos Herning Blue Fox har vi et væld af oplevelser for alle hvad enten du er til iskolde fadøl med kammeraterne på ståpladserne, en all-inclusive oplevelse i vores fede Bone's Lounge med balkonpladser eller hvad med at gå hele vejen, og selv iklæde dig udstyret og tage kampen op mod venner og kollegaer? Vi har alle mulighederne på hele oplevelses-paletten, læs mere nedenfor.

Billetter til en hjemmekamp:
Det er altid en fantastisk oplevelse, når Byens Rødder fra Herning Blue Fox løber ind til fed musik, lysshow og farverigt syngende fans. Scenen er sat for en hæsblæsende kamp, hvor hjemmebanen skal forsvares, og hvor hvert splitsekunds beslutning kan være altafgørende for vejen til slutspillet og det danske mesterskab. Det er ikke for ingenting, at ishockey bliver kaldt én af verdens hårdeste sportsgrene, der er knald på fra start, og den oplevelse nydes bedst i godt selskab med venner, kollegaer eller familie samt ikke mindst noget læskende fra vores fede PUCK Bar.

SE KAMPPROGRAMMET HER

All-Inclusive oplevelse i Bone's Loungen:
En gammel drøm er blevet realiseret i samarbejde med Restaurant Bone's. Vores tidligere erhvervslokaler har gennemgået en magisk forvandling, og er blevet til Blue Fox' udgave af den velkendte restaurant med de mange spændende udsmykninger på væggene. Her ledes tankerne hen på masser af fantastiske stunder, mens der kan nydes Bone's ben og hygges med god mad og et stort udvalg af drikkevarer hertil. Kampen overværes fra den tilhørende Bone's balkon.

Blue Fox Merchandise:
Du har også muligheden for at klæde dig i holdets farver, hvad enten du er den hardcore fan i ishockeytrøjen eller blot skal have en tophue til skiferien. Der er også muligheder for at børe 7400 Ishockey på brystet med vores fede udvalg i sweatshirts, hoodies og T-shirts eller hvad med at nyde kaffen i "Jeg er også en rod" koppen? Du kan se meget mere i vores lækre fanshop der har åbent til alle vores hjemmekampe eller på vores webshop.

SE UDVALGET HER

Prøv kræfter med ishockey:
Ser det legende let ud, når Herning Blue Fox spiller, og kunne du tænke dig at udfordre venner eller kollegaer, så har du også selv muligheden for, at iklæde dig fuldt udstyr og give den gas på isen. Lej isen for 1 time eller mere og invitér vennerne med. Vi stiller med dygtigt personale, dommer og bokspersonale og giver kyndig vejledning i at tage udstyret på. Slaget på isen... den står du for!

LÆS MERE HER