Weekenden byder på en back-to-back runde for Blue Fox. Fredag kører holdet til Frederikshavn, og når kl. bliver 19.00 og pucken smides, så går der nøjagtigt 24 timer, så sker det samme på Kvik Hockey Arena, efter Frederikshavn har taget en bustur ned gennem Jylland.

Der venter to meget vigtige kampe for begge hold. Det kan meget vel blive afgjort i løbet af disse to dage, om Frederikshavn stadig er med i kampen om fjerdepladsen, eller om den duel kun skal stå mellem Blue Fox og SønderjyskE. I tabellen lige nu er Frederikshavn 13 point efter Blue Fox. Men der venter altså tre indbyrdes opgør, og samtidig har nordjyderne to kampe i hånden. Så Frederikshavn skal hente flest point over de næste to kampe, hvis fjerdepladsen stadig skal være realistisk.

Blue Fox skal i den grad også bruge en sejr, og gerne to. Ikke bare for at få sat Frederikshavn af, men også for at holde afstanden ned til SønderjyskE. Her er forspringet lige nu på 10,5 point, men også her har vores konkurrent to kampe i hånden. Så Blue Fox skal gerne have point på kontoen.
I lang tid har det for Blue Fox også handlet om at finde noget rytme, og et mere kontinuerligt niveau, og det har desværre ikke ændret sig. Første kamp efter pausen sluttede i tirsdags med et lidt unødvendigt nederlag til vores efterhånden onde ånd fra Herlev. Koncentrationen skal blive bedre, specielt i egen zone. Disciplinen skal blive bedre, og så skal der spilles med langt højere fart.

Frederikshavn kunne i tirsdags rejse hjem fra Rødovre med en sejr på 3-1, men det var faktisk resultatet der fyldte mindst. I hvert fald blandt fans og i pressen. Det der optog folk var i stedet for, at to af deres største profiler, Justin Shugg og Alexander Bumagin var tilbage efter flere måneders skadespause. Sidstnævnte gik omgående ind og gjorde en forskel med to assists. Det er uden tvivl et kæmpe boost for Frederikshavn at få de to tilbage, og noget som vil styrke både deres top og deres bredde.

Hos Blue Fox var der også et glædeligt comeback i tirsdags, da vores kaptajn Daniel Nielsen vendte tilbage efter fire måneders skadespause, og også fik sat et point på kontoen. Fredag spiller Daniel sin ligakamp nummer 800 for Blue Fox, hvilket er fuldstændig outstanding. Oven i det kan man så også ligge pokalkampe og Continental Cup kampe.

Husk at begge kampe kan livestreames igennem metalligaen.dk, og husk KUN at bruge de officielle links fra metalligaen.dk

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig gode kampe til jer alle.


STREAM: Frederikshavn WH-Herning Blue Fox Herlev drejede kampen og slog til i slutfasen og overtiden