Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag slår Kvik Hockey Arena dørene op til den syvende hjemmekamp i træk, når Herlev Eagles kommer på besøg, til en kamp om vigtige point, og placeringer i tabellen. Pucken smides kl. 19.00.

Et langt kalenderår er ved at gå på hæld. Et kalenderår som ikke har været specielt underholdende hvis man er Blue Fox fan. Men på det seneste er det som om at nye vinde er begyndt at blæse over Kvik Hockey Arena. Alt virker til at være i fremgang, og toppen af Metal Ligaen er ikke ret langt væk. Fredag skal vi forsøge at tage den femte sejr på stribe, og avancere yderligere i tabellen, når Herlev Eagles som det sidste hold i 2019 gæster Herning, og Kvik Hockey Arena.

Blue Fox spiller det bedste ishockey vi har gjort længe. Vi kan både score mål og lukke af, og det i samme kamp. Vi er stærke i boxplay, vi er ret godt kørende i powerplay, og vi kan holde hjem i de tætte kampe. Det kører faktisk ret godt for Blue Fox lige nu, og der virker til at være et godt sammenhold på holdet. Kigger vi på stillingen er der også en del at være positiv over. Lige nu er vi kun fire point efter Rungsted på fjerdepladsen, og det med to kampe i hånden. Op til Frederikshavn på andenpladsen har vi ”kun” ni point, og efter den start vi fik på sæsonen, så er det ikke ret langt.

Mod Herlev er der på ny vigtige point på spil, og også pladser i stillingen. Herlev er et point foran Blue Fox, men de har også spillet to kampe mere. SønderjyskE er også kun et point foran Blue Fox, og fredag får de besøg fra Aalborg. Så hvis resultaterne flasker sig fredag, så kan Blue Fox hoppe op på femtepladsen.

De to første indbyrdes kampe i denne sæson vandt Herlev, den ene dog først efter overtid. Men i det seneste opgør vandt Blue Fox ganske sikkert 5-2 i Herlev.

Herlev har over en længere periode ikke været i ret god form, men i de sidste to runder har de i den grad fået skudt noget selvtillid tilbage ind i truppen, med seks sikre point i to kampe. Først blev Rungsted ydmyget med 7-2, tilmed i Rungsted, og i den seneste kamp var der heller ingen slinger i valsen, da Odense blev besejret uden problemer med 6-1. Så Herlev kommer til Herning med selvtillid, og med viden om, at de skal vinde, hvis de vil holde deres placering.

Årets sidste hjemmekamp, og tre vigtige point på spil. Vi håber på massiv opbakning, så vi på alle måder kan få lukket 2019 ned på flotteste vis, og samtidig give spillerne den opbakning, som de i den grad fortjener for tiden.

Pucken smides kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena fredag aften.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Interview Jonne Virtanen Virtanen positiv overfor Herning-forlængelse