Tirsdag skal Blue Fox for anden gang på en uge et smut til Rødovre i jagten på tre point. Pucken smides kl. 19.00.

Det er ikke nemt for tiden, for ret mange. Og efter endnu en gang at spille for helt tomme tribuner på Kvik Hockey Arena, så rungede genlyden af fredagens nederlag til Aalborg Pirates gennem hele weekenden. Men vi skal hurtigt videre, og finde tilbage til den ellers flotte sejrsstime, som holdet var inde i før den kollektive off-day.

Nu kigger vi så frem mod kampen tirsdag i Rødovre, hvor vi jagter tre point, men endnu vigtigere en stabil præstation i 60 minutter. Vi har mødt Rødovre to gange inden for kort tid, og vundet begge kampe. Senest vi var i Rødovre blev det aldrig et brag af en kamp. Men vi spillede en solid gang udebane-ishockey, og det må vi forvente at skulle igen denne gang. Oven på en kamp som fredag er det vigtigste bare at levere en solid og sikker omgang ishockey. Genfind den stabilitet som lige har givet os fire sejre i træk. Det er ikke bare tre point, det er vigtigheden af ikke igen at rende ind i en stribe af nederlag efter en stribe af sejre. Vi har brug for stille og roligt at tage flere skridt frem ad, end tilbage. Derfor er kampen tirsdag så vigtig. Derfor skal der leveres stabilt og sikkert, og derfor skal der tre point med hjem. Vi har ikke øje på tabellen og placering, det handler om at rykke sammen i bussen og finde et fælles fodslag for Byens Rødder – det handler om den rette indstilling og vilje.

Rødovre var fredag i kamp ude mod Rungsted, hvor de fik et point med hjem efter 3-3 i ordinær tid. De tabte så den efterfølgende straffeslagskonkurrence. Men en flot præstation af Rødovre, som tog point på en svær udebane.

Husk at med den nye aftale der er indgået mellem DIU og TV2 Sport, så kan alle kampe fra Metal Ligaen streames, og dermed kan Blue Fox fans sidde hjemme i varmen og følge med i jagten på sejren, når Blue Fox løber på isen i Rødovre.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox FRI STREAM af Metal Liga-kampene indtil 3. januar