Allerede søndag eftermiddag skal Blue Fox igen i kamp. Denne gang er det på isen i Rødovre Skøjte Arena, at Blue Fox skal jagte de tre point, og en hurtig genoprejsning. Pucken smides kl. 14.00.

Fredag var en skidt aften for Blue Fox. En ikke særlig god kamp endte med et nederlag til Esbjerg. Samtidig udgik Daniel Nielsen, mens Reid McNiell blev smidt i bad. Der er ikke rigtig noget at tage med fra den kamp, og desværre rammer man bare en gang imellem ind i kampe som den. Det er en del af sporten, og nu gælder det bare om at komme videre. Det er heldigvis også en vigtig del af Ben Coopers filosofi. Nemlig at arbejde i processer, og hverken kigge længere en kamp frem, eller kigge tilbage.

Nu gælder er det en ny dag, og det gælder en ny kamp, i en anden arena, mod en anden modstander. Blue Fox viste så sent som fredag i sidste uge at de i den grad godt ved hvordan Rødovre skal besejres. Hjemme i Herning blev det til en sejr på 4-1, efter en magtdemonstration. Godt nok spilles der i Rødovre denne gang, men med 375 tilskuere er der ikke meget hjemmebanefordel at hente. Så Blue Fox skal gå ind og gøre det samme som de gjorde for en uge siden. Simpelthen bare kvase Rødovre ned i deres egen zone. Men igen, det er en ny kamp, så selvfølgelig skal der også udvises den fornøden respekt. Ingen kampe er nemme.

Rødovre havde en storspillende Janis Voris i målet i kampen i Herning. Så hvorfor han var bænket til deres efterfølgende kamp virker lidt underligt. Det var tirsdag aften mod Esbjerg. En kamp som blev spillet i Rødovre, og som Esbjerg vandt 3-2. Det var en tæt kamp som resultatet også afspejler, og en kamp hvor Rødovre havde 31 afslutninger mod Esbjergs 27.

Rødovre bør have mere end det vi så i kampen i Herning, men kan de finde det, eller er Blue Fox bare det bedre? Det er altid spændende med en så hurtig rematch, da den ofte giver et mere tydeligt billede af to hold overfor hinanden. Rødovre jagter revanche. Begge hold har brug for at rejse sig, og begge hold har brug for point. Rødovre ligger lige pt. sidst i ligaen, mens Blue Fox faldt ud af top fire med nederlaget til Esbjerg, og de er nu der, hvor de skal passe på ikke at miste forbindelsen til toppen.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle   


Pressede tyre trak væk fra niendepladsen i målrig kamp Esbjerg trak længste strå i Herning