Fredag jagter Blue Fox den tredje sejr på stribe når de gæster Bentax Isarena i Aalborg. Det er første opgør i sæsonen mellem sidste sæsonens to største guldfavoritter.

”Den aflyste finale”. Det var navnet på Aalborgs indsamling efter den aflyste play off sidste sæson, og det har skabt meget debat. Hvad betyder det? Er det fordi Aalborg allerede så sig selv i finalen? Eller handler det måske mere om, at der hvor det hele skulle afgøres, nemlig i play off, at det blev aflyst, og man dermed ikke fik den afgørende del af sæsonen med. Den del som skulle afgøre hvor guldet skulle ende. Hvilket jo også er det en finale afgøre? Det ved kun folkende bag konceptet i Aalborg, men fredag mødes de to hold i hvert fald, som var favoritter til at skulle mødes i finalen i sidste sæson. En kamp om vigtigt momentum samt point i jagten på final4.

Blue Fox jagter den tredje sejr i træk. Efter nederlag i sæsonens to første kamp har Blue Fox slået flot tilbage, og taget to sejr i træk. Den første ude mod Odense på 2-1, og senest blev det til en overbevisende sejr hjemme i Herning på 4-0 over Frederikshavn. Det var en kamp hvor Blue Fox var kontrollerende i store perioder, og klart spillede sæsonens hidtil bedste kamp. Fremgangen må meget gerne fortsætte.

Aalborg startede med at sætte point til hjemme mod Odense, men vandt dog efter overtid. Derefter vandt de 5-3 ude over SønderjyskE. Så måtte de i straffeslag for at hente to point i hjemmekampen mod Frederikshavn, for senest de var i kamp, at vinde stensikkert med 5-1 ude over Rungsted. Aalborg er stærke, det kan slet ikke diskuteres. De har dog i to af deres fire kampe måtte bruge ekstra tid for at hente sejren. Mod Frederikshavn var de bedst i 40 minutter, men mistede overtaget i de sidste 20 minutter. De har dog så meget kvalitet individuelt, at de næsten altid kan finde en vej.

En stor og vigtig kamp, i en tom og trist kulisse. Et vigtigt skridt mod en afgørelse kunne sagtens ligge i hvilket af de to hold som er bedst til at sætte sig op. Sidst de mødtes var i sidste kamp i sidste sæson, og her var det i hvert fald Blue Fox der var bedst til at sætte sig op. Her endte det som bekendt med en ydmygelse af Aalborg på 10-1. Selvom kampen viste sig at være lidt ligegyldig, så kunne det godt tænkes at der er lidt revanchelyst hos et par af Aalborg-spillerne.

Aalborg ligger nummer et med 10 point efter fire kampe, mens Blue Fox er nummer fire, med seks point for samme antal kampe. Så selvom det er tidligt på sæsonen, så skal Blue Fox bruge de tre point, eller i hvert fald flere point end Aalborg, for at forhindre at de stikker lidt af alle nu.

Der venter uden tvivl en rigtig underholdende kamp, hvor betydningen ikke er til at tage fejl af, også selvom det kun er femte spillerunde.

Pucken smides kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle 


Grundet corona-restriktionerne refunderes alle Unlimted kunder SKARPE BILLEDER fra Hernings 4-0-sejr over Frederikshavn