Søndag drager Blue Fox en tur til Fyn, hvor Odense Bulldogs tager i mod til en kamp som har face off kl. 15.00.

Play off nærmer sig, og Blue Fox kæmper stadig en del med stabiliteten. Det er slet ikke uvant at vi vinder, to, tre og fire kampe i træk. Problemet er bare at vi har en ærgerlig tendens til efterfølgende at tabe samme antal kampe. Efter tre sejre i træk efter vores corona-pause, har vi nu fulgt op med to nederlag. Fredag tabte vi hjemme til SønderjyskE med 3-2, efter en intens kamp hvor vi sagtens kunne have trukket det længste stik. Men manglende skarphed endte med at koste. Chancerne var der offensivt, men to mål er ikke nok. Defensivt så det i perioder fint ud, og i første periode blev SønderjyskE holdt nede på kun tre afslutninger. Men omkring de to SønderjyskE-scoringer i anden periode var der nærmest opløsningstendenser i egen zone, og det går simpelthen ikke. Vi kan ikke forære mål væk på den måde.

Nu gælder det så om søndag at få brudt rækken af nederlag, og få tre point igen. Vi skal en tur til Odense, som er et sted hvor man aldrig helt ved hvad der venter. Odense kan være som dag og nat, specielt på hjemmebane, men det er en kamp hvor vi skal hente tre point. Vi har overtaget mod Odense, og har scoret masser af mål mod dem. Men det kræver at spillerne er klar og tager opgaven seriøst. Selvom man møder Odense som ligger sidst så skal man stadig være skarpe, og bliver der åbnet op foran eget mål som der blev fredag, så bliver det også straffet af Odense.

Odense har på det sidste også hævet sig lidt i niveau. I Esbjerg spillede de en fin kamp, og gav hjemmeholdet kamp til stregen, inden de til sidst måtte se sig besejret 7-4. Kampen efter vandt de så med 4-1 hjemme i Odense over Frederikshavn, og fredag hentede de også et point i Herlev, efter en udligning til 3-3 med under to minutter tilbage. Odense er i en situation hvor der skal point på kontoen hvis håbet, eller drømmen om play off skal realiseres. Det ser svært ud, men så længe det er statistisk muligt så skal de selvfølgelig jagte den. Så de kommer uden tvivl ud med alt hvad de har søndag.

Kampen om fjerdepladsen blev kun mere tæt efter fredagens nederlag. Søndag skal SønderjyskE til Rødovre, og med deres form for tiden er deres chancer for sejr i den kamp ganske gode. Frederikshavn skal en tur til Rungsted, hvor de godt kan få det svært, men hvor de dog vandt sidst. Kampen om fjerdepladsen er tæt, og tre hold jagter den. Det er svært at forudsige noget på baggrund af den ret store pointforskel, og forskellen i antallet af spillede kampe. Men det kan sagtens blive rigtig tæt. Blue Fox har stadig en hjemmekamp mod SønderjyskE, og hele tre opgør mod Frederikshavn tilbage, her af to på hjemmebane. Men nu kan vi jo starte med tre point i Odense. Vi skal simpelthen have tre point i Odense

Husk at kampen kan streames igennem Metal Ligaen, og kun at bruge de officielle links.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.

STREAM: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning-SønderjyskE