En aflyst kamp i Frederikshavn på fredag gør at Blue Fox nu kigger ind i tre opgør på stribe mod Rungsted. Første opgør spilles på tirsdag på Kvik Hockey Arena, hvor pucken smides kl. 19.00.

Efter 14 dages kamppause var Blue Fox endelig tilbage i kamp fredag aften, hvor holdet gæstede SønderjyskE i Vojens. Her leverede Blue Fox 60 rigtig gode minutters udebane-ishockey, og kunne rejse hjem med en fortjent sejr på 2-0. Spillerne var klar fra start, og spillede en defensiv rigtig god kamp. SønderjyskE fik ikke lov til at komme ind i zonen med fart, og antallet af store chancer de kom frem til kan tælles på en hånd. Det var dejligt at se at der hverken var busben eller rust der først skulle spilles væk.

Der skal leveres på mindst samme niveau, hvis ikke endnu bedre, når Rungsted kommer på besøg i Herning. Derfor er det også yderst positivt at både Reid McNeill og Nicolai Weichel var tilbage i defensiven, og at også Morten Poulsen er tilbage igen. Det giver omgående en bedre bredde. Samtidig må det forventes at når Pontus Netterberg får lidt flere minutter i benene, så vil han også begynde at byde ind med hans fart og teknik. Meldingerne fredag var også positive omkring Cam Brace, Daniel Nielsen og Mads Christensen. Der er ikke noget der er brækket eller brudt, så det er bare at give det tid. Den aflyste kamp i Frederikshavn betyder også at kampen tirsdag bliver den sidste uden Mark MacMillan. Den ville nemlig være hans sjette og sidste kamp udenfor. Men selvom den ikke bliver spillet tæller den stadig med i regnskabet.

Der venter altså tre kampe i træk, medmindre Nordjylland bliver lukket op inden selvfølgelig, mod Rungsted. Metalligaens nye tophold. Deres seneste nederlag ligger en måned tilbage, hvor de tabte til Aalborg. Siden har de vundet fire kampe i træk. De har dog spillet tætte kampe. Den største sejr var på 4-1 over Frederikshavn, men afgørelsen faldt først i tredje periode. Ellers har de været 3-1 over Rødovre. 2-1 over Esbjerg efter overtid, og senest 2-1 over Herlev. Men det vidner om kvalitet at man hele tiden trækker det længste strå.

Rungsted råder over et virkelig stærkt hold i denne sæson. De var stærke fra start, og er bare blevet forstærket yderligere igennem sæsonen. Mathias Røndbjerg er kommet hjem igen og indtaget sin plads i defensiven. Man har også hentet Alexander True ind på en lejeaftale. Så de råder over en bred trup med masser af kvalitet, og spillere som tidligere har vundet guld med klubben. Den helt store signing var landsholdsprofilen Nichlas Hardt, som bare er gået ind og har slået til fra start. Han er således den mest scorende spiller lige pt.

Der venter en stor kamp, som i den grad er vigtig for begge hold. Uanset om man kigger på stillingen, forsvaret af ens placering, final4 eller formbarometeret. En vigtig kamp om tre vigtige point, og pucken smides kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle  


Highlights Blue Fox - Rungsted Seier Capital Herning var ovenpå i Vojens