Vil du billigt til ishockey i Kvik Hockey Arena? UNLIMITED skydes i gang i de kommende uger, hvor Metal Ligaen lancerer en nyskabende billetstruktur i dansk ishockey.

Vi kan næsten ikke vente til at Byens Rødder skal på is igen. Danskerstammen er sikret med pt. 17 spillere på kontrakt for den kommende sæson, og Blue Fox-spillerne signalerer, at de er mere end klar til at tage handsken op efter en alt for lang sommerferie. For ishockeyfansene i det midtjyske bliver næste sæson også en fest. Det er allerede sikkert, for et nyt billetkoncept sprænger nemlig alle rammer for, hvad der hidtil er set i dansk sport.

Konceptet er døbt UNLIMITED, og det betyder ikke blot, at tilskuerne kan komme gratis til ishockey i Herning. Nej, kortet gælder såmænd i OTTE af ni arenaer i Metal Ligaen. Uanset hvilken kamp, man vil ind til. Og ydermere forkæles abonnenterne også med, at landsholdets kampe i Danmark er inklusiv i Unlimited Hockey i sæsonen 2020/21. Vi forhandler igen til næste år, når vi ser succesen af salget af sæsonkort.

I Herning koster et sæsonkort på abonnement blot 99 kroner om måneden uanset om det er sidde- eller ståplads, og direktør Torben Skovsgaard tror på, at det får tilskuerne til at strømme til Kvik Hockey Arena efter sommerferien. Som en ekstra gulerod vil der i resten af maj måned ikke være oprettelsesgebyr på abonnementet, så det er bare om at hoppe med på vognen allerede nu.

- Vi har et trofast publikum, der fortjener de bedst mulige vilkår. Med den nye ordning får supporterne adgang til både hjemme- og udekampe til en rigtig god pris, og for hjemmekampenes vedkommende betyder det endnu bedre stemning i Kvik Hockey Arena. Vi glæder os til at gå på jagt efter guldhjelmene med masser af tilskuere i ryggen, siger han.

Den nye og unikke billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er med i den nye abonnementsordning ”UNLIMITED”.

Det er der en stor og tungtvejende årsag til. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort i stedet køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver mulighed for store besparelser i forhold til tidligere.  

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han er tidligere direktør i Aalborg Pirates, hvor tilskuerudviklingen under hans fem år som direktør har været konstant opadgående. Han har i regi af Metal Ligaens Ligaforening været katalysator i UNLIMITED-projektet, som i de kommende måneder rulles ud som kampagne hos Metal Liga-klubberne.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 79 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der kan være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser og nogle klubber lægger måske en øl eller vand oveni. Men prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt fremragende og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind med abonnementet, som ligger under Metal Liga appen på din telefon og får din sportsoplevelse serveret.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub hvor abonnementet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet. Abonnementet er ikke personligt, så du må gerne låne din adgang ud til andre, så vi sikrer os at der altid er en masse stemningsfyldte tilskuere på lægterne.

KØB DIT UNLIMITED ABONNEMENT HER


Herningdreng med fremtidsplaner vender hjem Publikumsdarling og shooting star forlænger med Blue Fox