Fredag aften er der næsten garanti for underholdning, når Blue Fox tager turen til Sønderjylland, for at besøge de lyseblå fra SønderjyskE. Pucken smides kl. 19.30.

Det bliver stort set sagt og skrevet før hver eneste opgør, men det er der nok en grund til. Blue Fox og SønderjyskE plejer at spille rigtigt underholdende kampe mod hinanden. Der er fart, fysik, spænding, god stemning og ofte også mål. De her to klubber står rigtig godt til hinanden, så der er ingen grund til at forvente andet denne gang.

Blue Fox kommer med en yderst opadgående formkurve, som nu lyder på fire sejre i træk. Fem hvis man tæller kampen mod U20 landsholdet med. Men ellers er det fire på stribe, efter sejre over Frederikshavn, 2 x Odense og senest Rødovre. Det er som om at der stille og roligt er ved at komme mere styr på tingene, og som om at målene nu kommer en smule nemmere. Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer. Men det ser helt klart bedre ud. De seneste sejre har også lukket hullet op til midten, hvor der i den grad er mange hold der ligger og kæmper, og nu er vi et af dem. Vi har kun fem point op til fjerdepladsen, som netop nu indtages af SønderjyskE. Så der er i den grad noget på spil.

SønderjyskE kommer også med selvtillid. I sidste weekend kvalificerede de sig til finalen i Continental Cup, og stort tillykke med det, skal der lyde fra Blue Fox. De vandt deres kampe fredag og lørdag, og så gjorde det ikke noget at de sluttede med at tabe den sidste kamp. Nu er de altså i finalen, hvilket også betyder at deres besøg på Kvik Hockey Arena til januar bliver udsat. Da det lige falder sammen med finalen. Tirsdag tog de så til Frederikshavn, og havde de trætte stænger, hvilket ville være ganske logisk, da kampen tirsdag var deres fjerde på fem dage, så skjulte de det godt. De vandt nemlig med 2-1.

Kigger vi kun på det indbyrdes regnskab, så er det i den grad SønderjyskE der har revanche til gode. I sidste sæson, hvor Blue Fox ikke leverede varen, der var ”Byens rødder” alligevel det bedste hold indbyrdes, og sådan er det også i denne sæson. Blue Fox har taget fuldt hus i de to første opgør, via en 2-1 sejr i Vojens, og 4-1 hjemme i Herning. Faktisk har Blue Fox vundet otte ud af de sidste 10 indbyrdes opgør som er blevet spillet I Vojens. Så vi kender opskriften på sejr.

Ligaen er utrolig tæt og uforudsigelig. Syv ud af ni hold ligger inden for ni point, og de slår hinanden på skift. Der er meget vigtige point på spil i hver eneste runde, og når de her to hold brager sammen, ja så er der bare lige lidt mere på spil.

Blue Fox Support sender selvfølgelig en bus afsted. Læs mere om turen på deres facebook side.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


INFO - Blue Fox vs. SønderjyskE kampen er rykket Ung Herning-back drømmer om U20-VM-deltagelse