Tirsdag spiller Blue Fox sin næstsidste kamp inden landsholdspausen. Turen går til Herlev, til en kamp som sendes direkte på TV2 Sport, og derfor har face off kl. 20.30.

Man er jo næsten ved at blive helt forvent. Vi vinder en masse kampe, og har efterhånden gjort det i lang tid. Det har sendt os på igennem rækken, hvor vi nu indtager andenpladsen. Det er rigtig fedt igen at vinde, og opleve en stabilitet som det er ved at være mange sæsoner siden vi sidst har oplevet. Men det gælder virkelig om at holde fokus, og ikke blive selvsikre. Vi må ikke begynde at tage noget som helst forgivet. For så vender det igen, og det ønsker vi ikke.

En sejr i Herlev er i den grad muligt, men det kræver at vi levere. Vi har lige nu ni sejre i træk, men var det ikke for netop Herlev, så kunne vi faktisk have været oppe på 14 sejre i træk. Vores eneste nederlag siden 10. december kom netop mod Herlev, i en kamp hjemme på Kvik Hockey Arena. En helt igennem sløv indsats, af et ellers selvtillidsfuldt Blue Fox mandskab blev straffet med et nederlag på 3-6. Så Blue Fox skal ikke bare jagte de tre point tirsdag, de skal også vise at de har lært af fortiden.

Det er som sædvanligt tre meget vigtige point der er på spil. Herlev er lige nu nummer syv, fire point efter Rungsted, men for to kampe mere. Så de skal bruge tre point for at hænge på. For Blue Fox er der i den grad også vigtige point på spil. Lige nu er vi på andenpladsen, et point foran SønderjyskE, for samme antal kampe, og syv point foran Frederikshavn på tredjepladsen, dog her med en kamp i hånden. Kl. 19.00 tirsdag aften mødes så netop SønderjyskE og Frederikshavn i Vojens, og her giver det jo sig selv, at de ikke begge kan tage tre point.

Sidst Blue Fox mødte Herlev, kom Herlev ind til kampen med selvtillid, og to store sejre i ryggen. Denne gang er det anderledes. Herlev har således tabt fire kampe i træk, til henholdsvis SønderjyskE (4-5), Esbjerg (2-5), Rødovre (1-3), og senest søndag eftermiddag til Odense (1-5). Det har sendt dem ned igennem rækken, hvor de som tidligere skrevet nu er nummer syv. De har i store dele af sæsonen ligget foran Blue Fox, og de skal også med til Final4 i Aalborg i den kommende weekend. Før denne runde er de dog 13 point efter Blue Fox, og det med 40 kampe spillet, mod Blue Fox´ 37 kampe. Men Herlev er altid svære at spille i mod, specielt hjemme i Herlev, og så er de stadig indehaver af topscorerlistens top tre.

En ny vigtig kamp, for begge hold, men ikke mindst for Blue Fox. Vi jagter den tiende sejr i træk, og så kigger vi med spænding også på de andre kampe. Ikke mindst den i Vojens.

Husk også at Blue Fox går på landsholdspause på fredag, med et vaskeægte topbrag, hjemme på Kvik Hockey Arena. I en direkte duel om andenpladsen, byder vi velkommen til SønderjyskE. Lad os få fyldt hallen godt op igen, så drengene kan få maksimal opbakning, til sæsonens hidtil nok største kamp. Pucken smides her kl. 19.30.

Men først gælder det altså Herlev tirsdag aften, og tre vigtige point. Pucken smides kl. 20.30, og kampen kan ses direkte på TV2 Sport.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


Herlev overbeviste i powerplay og baskede Herning GALLERI: 15 SKARPE SKUD fra Herning-Rungsted