Herning Blue Fox har sikret sig en virkelig markant forstærkning til den kommende sæson, hvor udlandsdanskeren Mathias Bau Hansen vender hjem til de vante danske rammer i topform, for at få karrieren tilbage på sporet.

 

Den danske angrebsklippe Mathias Bau Hansen der har fået sin ishockeyopvækst i Rødovres talentskole, har haft forrygende fart på sin sportslige karriere. Desværre har skader resulteret i manglende indfrielse af forventningerne for den store dansker i de udenlandske klubber han har repræsenteret. Det får nu en sulten Mathias til at vende kikkerten mod Danmark igen, og Herning Blue Fox, hvor landsholdsspilleren ser det setup der giver ham de bedste muligheder for at kickstarte karrieren igen.

 

Det faktum vækker enorm stor glæde hos Hernings Sports- og talentchef Martin Struzinski, der allerede i efteråret var forbi den østrigske liga og klubben Dornbirner EC, for at se nærmere på danskeren. Siden da har begge parter haft en løbende dialog, som nu har resulteret i et samarbejde for den kommende sæson. Det bibringer Blue Fox nogle unikke kvaliteter der i mere end én forstand er svære at komme udenom.

 

”Mathias Bau Hansen er en helt unik spiller at have på holdkortet. Alene det at bringe en spiller på 2 meter og mere end 100 kg ind i spillet vil give de fleste modstandere grå hår i hovedet. Men Mathias er ikke bare en stor spiller, han besidder en masse fantastiske ishockeymæssige kvaliteter der på mange måder gør Mathias til en komplet og unik spiller med et niveau der ligger i den absolutte top i forhold til Metal Ligaen. Man skal blot tænke på, at Mathias efter sin første sæson fik en kontrakt med NHL klubben Washington Capitals, hvilket vidner om en spiller der hører til blandt verdenseliten!

Vi glæder os til at sætte ham sammen med den øvrige trup og Ben Cooper (Blue Fox’ cheftræner), som uden tvivl vil være et fantastisk match-up for alle parter. Vi glæder os virkelig over at være nået til enighed med Mathias om, at det er i Herning han skal have sparket gang i karrieren igen, for han er vitterligt en spiller der besidder et kæmpe potentiale. Det har han allerede bevist mange gange i både danske- og udenlandske klubber og på det danske A-landshold, hvor han har deltaget i 5 VM slutrunder”, fortæller sportschefen.

 

Mathias Bau Hansen kommer som sagt senest fra et ophold hos Dornbirner EC i den østrigske EBEL liga, men var forinden da tilknyttet Hershey Bears i den stærke American Hockey League i 2 sæsoner, hvoraf han efter den første fik en NHL kontrakt med Washington Capitals, og desværre ikke fik en eneste kamp i den efterfølgende sæson grundet en langvarig skade.

Bau har vist sine mange offensive kvaliteter i den danske Metal Liga med 182 point i 223 kampe i hhv. Rødovre og sidst Frederikshavn, hvor han var den absolut største profil. Vi glæder os til at skabe røre i modstandernes defensiv med Mathias Bau Hansen der kommer til det midtjyske topmotiveret, og nu således trækker i ræveklæderne med det velkendte nummer 50 på ryggen.


Live auktion på Blue Fox trøjerne søndag eftermiddag Nyslået landsholdsspiller forlænger med rævene