Så er der dømt søndagskamp mod Odense Bulldogs på Kvik Hockey Arena. For blot 9 dage siden vandt Blue Fox 7-0, også over Bulldogs, i en sand fest både på og uden for isen.

Dette efter en kamp hvor alt gik op i en højere enhed - Forsvaret spillede en næsten perfekt kamp, mens angrebet fik omsat de mange chancer til mål, med 7 scoringer fordelt på 6 forskellige spillere. Betyder det så, at de forventede sejre begynder at komme mere stabilt nu? ”Det er en god start” som Mark MacMillan sagde til Blue Fox TV efter kampen.

De ord fulgte blårævene så op på i den svære udekamp mod topholdet Frederikshavn i deres nordjyske fæstning. Efter en hårdt kæmpet kamp stod Blue Fox for første gang med hænderne over hovedet for anden kamp i streg. Meget tyder på, at Blue Fox har fundet rytmen eller i hvert fald er tæt på det, og derfor er kampen søndag mod Odense Bulldogs også vanvittigt vigtig. Rødderne kan tage et skridt væk fra bunden og så kan man ligeledes gå til landsholdspause med et vigtigt momentum.

De sidste kampe har Blue Fox spillet med 13 angrebsspillere og 7 backs (Dan Maggio er pt. ude med en skade), hvilket alt andet lige giver lidt overskud sidst i kampene. Dette momentum skal følges og bruges til, at kunne give flere sejre og ikke mindst selvtillid i truppen fremadrettet.

”Vi ved at vi i opstarten af sæsonen ikke har levet op til forventningerne, men selvom resultaterne ikke har været der, så ved vi også, at vi har spillet noget godt hockey” siger cheftræner Ben Cooper.

”Ledelsen, trænere og spillere tror alle på hinanden, og på at alt det hårde arbejde, vil begynde at give vedvarende resultater på et tidspunkt. Vi ved at fans og sponsorer forventer dette af os, og vi er taknemmelige for alles fortsatte support”, slutter Ben.

Efter søndagens kamp, venter en landsholdspause på hele 12 dage. Så hele holdet giver ALT i sig, for at slutte med en sejr inden den lange pause. Vi håber at i alle er klar til Midtjysk vilje fra byens rødder, når der er faceoff på Kvik Hockey Arena kl. 15.00. Inden da vil der være masser af sjov for de yngste, da vi får besøg af nogle meget realistiske kendinge fra Star Wars sagaen. Her har du muligheden for at få taget billeder og naturligvis at få en på opleveren. Og så skal vi heller ikke glemme at Danmarks ubetinget sejeste maskot – Victor også kigger forbi. Det sker alt sammen fra kl. 14.00 og alle er velkommen store som små…

På gensyn søndag på Kvik Hockey Arena.


OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning